Повезане вести

Молио сам за кревет, а онда су ме пробудили после пола сата: Новак објавио како су га малтретирали целу ноћ на аеродрому

Молио сам за кревет, а онда су ме пробудили после пола сата: Новак објавио како су га малтретирали целу ноћ на аеродрому

Мондо 08.01.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић је у својој жалби навео и како је изгледала ноћ на аеродрому у Мелбурну. Српски тенисер Новак Ђоковић је у својој жалби навео и како је изгледала ноћ на аеродрому у Мелбурну. Српски тенисер Новак… »
Хаос уживо - Кирјос млатио средњим прстом због Новака! "Ако се то деси Ђоковићу, постаће потпуни зликовац!" (видео)

Хаос уживо - Кирјос млатио средњим прстом због Новака! "Ако се то деси Ђоковићу, постаће потпуни зликовац!" (видео)

Мондо 08.01.2022
Добро је познато да Ник Кирјос не воли Новака Ђоковића, а ово је све изненадило. Добро је познато да Ник Кирјос не воли Новака Ђоковића, а ово је све изненадило. Новак Ђоковић ће у ноћи између недеље и понедељка сазнати да ли… »
Језиве речи срђана Ђоковића: Ставили су га да гледа у зид, покушавају да га сломе (видео)

Језиве речи срђана Ђоковића: Ставили су га да гледа у зид, покушавају да га сломе (видео)

Вечерње новости 08.01.2022
Фото: М.Вукадиновић Ни хладно и кишно време јуче није омело оне најватреније да трећи дан у низу испред Народне скупштине кажу шта мисле о скандалозној одлуци тамошњих власти. - Пре свега бих хтела да вам се захвалим од срца што… »
Откривен нови детаљ, снимак није актуелан, Новака ''ставили да гледа у зид''!?

Откривен нови детаљ, снимак није актуелан, Новака ''ставили да гледа у зид''!?

Спортске.нет 08.01.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић већ четврти дан је изолован у имиграционом хотелу у Мелбурну, где чека одлуку суда који треба да поступи по његовој жалби на претходну одлуку аустралијских власти да му не одобре визу за… »
Срђан Ђоковић: ‘Ставили су га да гледа у зид и не може да види наше људе испред затвора! Смешни сте и нећете успети да га…

Срђан Ђоковић: ‘Ставили су га да гледа у зид и не може да види наше људе испред затвора! Смешни сте и нећете успети да га…

Хот спорт 08.01.2022
‘Желим да видим осмех код вас и да дамо подршку Новаку, да издржи још 24 сата!’ Народ се и трећи дан у низу окупио испред Народне скупштине Републике Србије. Разлог је добро познат – подршка Новаку Ђоковићу. ‘Први рекет света’ се… »
Најемотивнији снимак испред хотела где је Ђоковић: Стотине пева "Тамо далеко", а Новак седи сам у соби! (видео)

Најемотивнији снимак испред хотела где је Ђоковић: Стотине пева "Тамо далеко", а Новак седи сам у соби! (видео)

Мондо 08.01.2022
Да се најежиш... Да се најежиш... Српски тенисер Новак Ђоковић већ неколико дана налази се у "хотелу", односно имиграционом центру, где чека коначну одлуку о томе да ли ће моћи да игра на Аустралијан опену или ће бити депортован… »
Смешни сте и жалосни! Срђан подигао глас на протесту: Оставили су Новака да гледа у зид, а онда су хтели и ово! (фото)

Смешни сте и жалосни! Срђан подигао глас на протесту: Оставили су Новака да гледа у зид, а онда су хтели и ово! (фото)

Мондо 08.01.2022
Срђан Ђоковић поново је одржао емотиван говор на скупу подршке Новаку. Срђан Ђоковић поново је одржао емотиван говор на скупу подршке Новаку. Српски тенисер Новак Ђоковић већ неколико дана је "затворен" у имиграционом центру у… »
Трећи дан протеста Ђоковића испред скупштине, Срђан се из Београда обратио Кирјосу: И он се променио! /видео/

Трећи дан протеста Ђоковића испред скупштине, Срђан се из Београда обратио Кирјосу: И он се променио! /видео/

Спортал блиц 08.01.2022
Срђан Ђоковић не одустаје од своје борбе, те је са породицом трећи дан заредом одржао протест због дешавања у Аустралији везана за његовог сина. Новак Ђоковић је у мигрантском хотелу пошто му није одобрена виза од… »

Вести дана »