Повезане вести
"Карлеуша не излази из куће" Комшије певачице тврде: Душко дуже време не живи у вили
Вечерње новости 09.01.2022
Фото: принтскрин инстаграм/ЈК На место окршаја дошла је полицијска патрола која је установила да је Тошић, наводно, најпре пљунуо Јелену, а затим је ошамарио толико јако да јој је посекао лице. Наиме, њихове комшије тврде да… »
Душко не живи ту, дође на сат, два и оде: Карлеушине и Тошићеве комшије у шоку - "По крају се причало да су се развели"…
Мондо 09.01.2022
"Он ми је деловао као миран породични човек, шокирала сам се кад сам прочитала да је насрнуо на Јелену" "Он ми је деловао као миран породични човек, шокирала сам се кад сам прочитала да је насрнуо на Јелену" Певачица Јелена… »
Карлеушине комшије развезале језик: Душко одавно не живи с Јеленом, само дође на сат, два! Они знају све тајне брачног пара!…
Курир 09.01.2022
Певачица Јелена Карлеуша је на Божић, пријавила свог супруга Душка Тошића да ју је тукао. На место окршаја дошла је полицијска патрола која је установила да је Тошић, наводно, најпре пљунуо Јелену, а затим је ошамарио толико… »
Јелена Карлеуша се огласила након инцидента са супругом Душком Тошићем (ФОТО)
Вести онлине 09.01.2022
У домаћим медијима као бомба одјекнула вест да је певачица Јелена Карлеуша полицији пријавила супруга Душка Тошића за физичко насиље. Наводно, некадашњи фудбалер пљунуо је и ошамарио поп звезду пред члановима породице, а она… »
Од љубави до мржње?! Како живе Карлеуша и Тошић: Ретко на истим адресама, свађе, мирења, а онда брачна бајка експлодира!…
Курир 09.01.2022
О детаљима брака Јелене Карлеуше и Душка Тошића не престаје да се спекулише након што је фудбалског менаџера супруга пријавила за породично насиље. Дуго се причало да брачни пар већ дуго не живи заједно, али да с времена на… »
Како живе Јелена Карлеуша и Душко Тошић: Свађе и љубав, варнице и мирења, заједно па одвојено: Често је бајковито, па…
Блиц 09.01.2022
Неки за њих кажу да су у браку, а други да живе више одвојено него заједно. Прича се да деле идиличне породичне тренутке, али да те бајке понекад имају експлозиван крај. Да се често посвађају, али не толико да не би могли да се… »
Прати ме, не прати ме, прати ме, не прати ме: Нови потез Јелене Карлеуше и Душка Тошића много говори о њиховом односу
Блиц 08.01.2022
Певачица Јелена Карлеуша јуче је пријавила мужа Душка Тошића за породично насиље. На место окршаја, у њихов дом, дошла је полицијска патрола која је установила да је Тошић, наводно, најпре пљунуо Јелену, а затим је ошамарио… »
Вести дана »
Адвокатска комора Србије: Адвокати од данас у тродневној обустави рада
Југмедиа пре 1 сатјош 30 повезаних
После 35 година забране – Србија креће у нуклеарну еру: Министарка открива када можемо да очекујемо прву нуклеарку
Мој Нови Сад пре 14 минутајош 22 повезане
Наредних дана нам стиже велика промена: РХМЗ открива када очекујемо почетак пролећног времена
Мондо пре 2 сатајош 21 повезана
Никезић (ССП): Годину дана в.д. директорке у Петој гимназији, коју више нико не жели да упише
Бета пре 44 минутајош 23 повезане