Povezane vesti
Matija Bećković: Pokušavaju da od Drine naprave zid jači od Kineskog i tvrđi od Berlinskog, ali mi smo je prekoračili
Večernje novosti 09.01.2022
Foto B. Puzović Bećković je naglasio da „ko god bi došao na tu proslavu, bio bi slavno i čestito dočekan“. - Veseli se na Drini ćuprijo, Ivo Andrić te je proslavio. Pokušava se od Drine napraviti zid jači od Kineskog, tvrđi od Berlinskog, ali mi smo je… »
Bećković: Od Drine su pokušali da naprave zid jači od Kineskog, ali smo taj zid premostili (video)
Pravda 09.01.2022
Nikad još nije bilo da se nekom osporava krsna slava, a retko je bilo da krsnu slavu slavi cela država, svi građani, izjavio je akademik i književnik Matija Bećković povodom Dana Republike Srpske. „Veseli se na Drini ćuprijo, Ivo Andrić te je proslavio… »
Bećković: Od Drine su pokušali da naprave zid jači od Kineskog, ali smo taj zid premostili /video/
Sputnik 09.01.2022
Nikad još nije bilo da se nekom osporava krsna slava, a retko je bilo da krsnu slavu slavi cela država, svi građani, izjavio je akademik i književnik Matija Bećković povodom Dana Republike Srpske. „Veseli se na Drini ćuprijo, Ivo Andrić te je… »
Vesti dana »
Tusk: Mađari pokazali da Evropa nije osuđena na autoritarne korumpirane režime
Nova pre 18 minutajoš 60 povezanih
"Moraćemo da sednemo za sto sa Putinom!" Šta je to upravo izjavio budući mađarski premijer?
Kurir pre 3 minutajoš 31 povezana
"Hvala što ste me pitali za Vujoševića": Bogdanović objasnio Amerikancima koliko mu je značio Duško
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane
Azijska tržišta u crvenom: Ovaj indeks najgore prošao, pao za gotovo 2%
Blic pre 8 minutajoš 18 povezanih