Повезане вести
"У 50.: Години сам добио ћерку, комшија умало да је убије у пожару" Станари зграде на Новом Београду тврде да је станар…
Блиц 09.01.2022
У Улици др Ивана Рибара на Новом Београду на 11. спрату зграде букнуо је пожар 5. јануара, а стан који је горео припадао је Мирославу И. (77). Његове комшије убеђене су да је он кривац, а неки чак верују и да је намерно… »
Потресно! Павловић са новог Београда: У 50. години сам добио ћерку и комшија замало да ми је убије у пожару који је изазвао!…
Курир 09.01.2022
На 11. спрату зграде у Улици др Ивана Рибара 57 у новобеоградском блоку 61 букнуо је пожар 5. јануара у стану Мирослава И. (77). Док препричавају драму, његови суседи тврде да је он кривац, неки чак и да је сам подметнуо пожар… »
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

Клинички центар Војводине: У Ургентни центар 5. и 6. септембра нико није примљен због респираторних тегоба
Данас пре 5 сатијош 1 повезана