Povezane vesti
„Hapsi, ubili ste mi dete“: Davor Dragičević protestuje na trgu u Banjaluci
Nova 09.01.2022
Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, protestuje na Trgu Krajine u Banjaluci noseći transparent sa natpisom "Pravda za Davida". On se nalazi na Trgu Krajine uz veliko prisustvo policije. “Hapsi, hapsi, hapsi. Ubili ste mi dete. Vi ćete mi… »
Davor Dragičević protestuje na trgu u Banjaluci: Ubili ste mi dete
Radio 021 09.01.2022
Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića, protestuje na Trgu Krajine u Banjaluci noseći transparent sa natpisom "Pravda za Davida". On se nalazi na Trgu Krajine uz veliko prisustvo policije. "Hapsi, hapsi, hapsi. Ubili ste mi dete. Vi ćete mi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Ubice, ubice!“ Ori se u sali Skupštine Novog Sada, jedan odbornik jauče: Tenzije na sednici na kojoj se odlučuje o smeni Milana Đurića
Nova pre 17 minutajoš 19 povezanih
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 2 satajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 47 minutajoš 19 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić: Srbija najveći prijatelj Afrike u Evropi, kod nas ne postoji rasizam
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih