Povezane vesti
NSBI: Novi parkinzi za bicikle na Pozorišnom trgu nisu praktični
Moj Novi Sad 09.01.2022
Nedavno rekonstruisani Pozorišni trg osim dozvole kretanja za bicikliste u ovom delu pešačke zone, dobio je i nove parkinge za bicikle, na dva mesta. Kod Apolo centra 12 i kod Srpskog narodnog pozorišta 35 parking mesta. Iz Novosadske biciklističke… »
NSBI: Novi parkinzi za bicikle na Pozorišnom trgu nepraktični
NoviSad.com 09.01.2022
Novi Sad - Pozorišni trg koji je nedavno rekonstruisan u ovom delu pešačke zone dobio je nove parkinge za bicikle na dva mesta. Međutim, iz Novosadske biciklističke inicijative ocenjuju da su ti parkinzi veoma nepraktični, uglavnom zbog dizajna. Osim… »
Vesti dana »
Srpski grad biće bez vode 48 sati: Novi detalji nezapamćene havarije na magistralnom cevovodu
Telegraf pre 56 minutajoš 37 povezanih
U Urgentnom centru pregledan 21 pacijent povređen u nesreći na Dorćolu, jedan zadržan na lečenju
RTS pre 51 minutajoš 117 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
Tramp tvrdi da je sporazum sa Iranom mora biti dobar, Teheran odbacuje tvrdnje o predaji uranijuma
NIN pre 3 satajoš 34 povezane