Povezane vesti
"Ne dugujem menadžeru: 108.000 €" Marina Visković o skandalu i prekidu saradnje: "Pakuju mi afere"
Blic 09.01.2022
Marina Visković progovorila je o prekidu saradnje sa Sašom Mirkovićem koji je izjavio da mu pevačica duguje 108.000 evra zbog prekida ugovora. - Ja sam zaista dugo na estradi sa svima sam u dobrim odnosima, nikada nisam na skandalima pravila karijeru… »
"Advokati će se baviti slučajem" - Marina Visković o sukobu sa Sašom Mirkovićem: "Ne moram da mu vratim 108.000 €"
Mondo 09.01.2022
Pevačica Marina Visković prvi put pred kamerama govorila je o sukobu sa menadžerom Sašom Mirkovićem. Pevačica Marina Visković prvi put pred kamerama govorila je o sukobu sa menadžerom Sašom Mirkovićem. Gostovanje Saše Mirkovića u emisiji… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada: Građani se okupljaju ispred zgrade, blokirana Ulica Žarka Zrenjanina
Danas pre 23 minutajoš 21 povezana
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 33 minutajoš 19 povezanih
Kamere zabeležile paljenje Jodžirovog auta: Na snimku nepoznati muškarac, pogledajte scenu strašnog čina
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Vučić: Istraživanja pokazuju da građani najveći problem vide u nasilnim protestima
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih
Terza se srušio, nepomično leži Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (video)
Alo pre 4 satijoš 18 povezanih