Povezane vesti
Tužno je počelo! Zorica Brunclik i Kemiš pružili veliku podršku Novaku Đokoviću - "To su neke neshvatljive stvari!"
Mondo 09.01.2022
Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš dotakli su se Novaka Đokovića i skandala koji se desio u Australiji. Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš dotakli su se Novaka Đokovića i skandala koji… »
Zorica i Kemiš podržali Novaka: Bog sve vidi! Umesto da uživamo u njegovim mečevima...
Telegraf 09.01.2022
- Što se mene tiče, ja bih se vratila, ruku dajem, ja ne bih igrala! - rekla je pevačica. Popularna pevačica Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš podržali su Novaka Đokovića i prokomentarisali skandal koji se desio u… »
Ljube se do besvesti: Kemiš i Zorica slomljeni zbog Novaka, on ponudio rešenje, ona ruku daje
Srbija danas 09.01.2022
Žale zbog stanja u kome se našao Đoković. Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš prokomentarisali su situaciju oko najboljeg tenisera sveta i njegovog zatočeništva u Australiji. - Tužno je počelo, mislim da su svima božićni… »
Bog vidi sve! Zorica i Kemiš pružili podršku Novaku Đokoviću: Umesto da uživamo u njegovim mečevima, sad smo u neizvesnosti…
Kurir 09.01.2022
Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš dotakli su se Novaka Đokovića i skandala koji se desio u Australiji. Pevačica je otkrila u Premijeri da joj je zbog toga ova godina krenula u lošim mislima. - Tužno je počelo, mislim da su svima… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšeno više lica u vezi sa slučajem „ubačeni snajperisti“
Nedeljnik pre 1 satjoš 35 povezanih
UŽIVO Dijana Hrka šesti dan štrajkuje glađu: Srednjoškolci i studenti se ne odvajaju od nje, stigli i poljoprivrednici, a podršku pružaju i prosvetni radnici (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 55 povezanih
'Dragi prijatelj' Orban u Beloj kući: Tramp hoće da izuzme Mađarsku od sankcija na rusku naftu
BBC News pre 23 minutajoš 34 povezane
Navijači Olimpijakosa provocirali Partizan transparentom na tribinama, pomenuli su Crvenu zvezdu
Telegraf pre 33 minutajoš 39 povezanih