Повезане вести

Тужно је почело! Зорица Брунцлик и Кемиш пружили велику подршку Новаку Ђоковићу - "То су неке несхватљиве ствари!"

Тужно је почело! Зорица Брунцлик и Кемиш пружили велику подршку Новаку Ђоковићу - "То су неке несхватљиве ствари!"

Мондо 09.01.2022
Зорица Брунцлик и њен супруг, хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш дотакли су се Новака Ђоковића и скандала који се десио у Аустралији. Зорица Брунцлик и њен супруг, хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш дотакли су се Новака… »
Зорица и Кемиш подржали Новака: Бог све види! Уместо да уживамо у његовим мечевима...

Зорица и Кемиш подржали Новака: Бог све види! Уместо да уживамо у његовим мечевима...

Телеграф 09.01.2022
- Што се мене тиче, ја бих се вратила, руку дајем, ја не бих играла! - рекла је певачица. Популарна певачица Зорица Брунцлик и њен супруг, хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш подржали су Новака Ђоковића и прокоментарисали… »
Љубе се до бесвести: Кемиш и Зорица сломљени због Новака, он понудио решење, она руку даје

Љубе се до бесвести: Кемиш и Зорица сломљени због Новака, он понудио решење, она руку даје

Србија данас 09.01.2022
Жале због стања у коме се нашао Ђоковић. Певачица Зорица Брунцлик и њен супруг Мирољуб Аранђеловић Кемиш прокоментарисали су ситуацију око најбољег тенисера света и његовог заточеништва у Аустралији. - Тужно је почело… »
Бог види све! Зорица и Кемиш пружили подршку Новаку Ђоковићу: Уместо да уживамо у његовим мечевима, сад смо у неизвесности…

Бог види све! Зорица и Кемиш пружили подршку Новаку Ђоковићу: Уместо да уживамо у његовим мечевима, сад смо у неизвесности…

Курир 09.01.2022
Зорица Брунцлик и хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш дотакли су се Новака Ђоковића и скандала који се десио у Аустралији. Певачица је открила у Премијери да јој је због тога ова година кренула у лошим мислима. - Тужно је… »

Вести дана »