Povezane vesti
Pevačica tvrdi da ju je Miljana prevarila za 500 € - "Zvala sam policiju"! Kulićeva iznela svoju stanu priče
Mondo 09.01.2022
Pevačica Marina Glušac Barb tvrdi kako ju je nekadašnja učesnica Zadruge "zavrnula" za 500 evra, te da je zvala policiju. Pevačica Marina Glušac Barb tvrdi kako ju je nekadašnja učesnica Zadruge "zavrnula" za 500 evra, te da je zvala policiju. Miljana… »
Kulićka zavrnula pevačicu za 500 €: Zvala sam i policiju, prevarila me! Javila se Miljana i otkrila svoju verziju priče!
Kurir 09.01.2022
Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz pete sezone "Zadruge" nakon što je fzički nasrnula na bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. Nakon izlaska, mediji su brujali da Kulićeva uživa u ljubavi sa novim dečkom, te da uživa sa sinom i porodicom… »
Vesti dana »
Republička izborna komisija proglasila listu "Studentska lista - studenti pobeđuju"
Glas Zaječara pre 1 satjoš 41 povezana
Fon der Lajen: Evropska komisija će predložiti osnivanje Evropskog saveta za bezbednost
Beta pre 39 minutajoš 51 povezana
Kac: Izrael će završiti posao u Gazi i težiti iseljavanju Palestinaca; Huti tvrde da su oborili F-15 iznad Jemena
RTS pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić imao pogrešne informacije da će Tači biti osuđen "onoliko koliko mu je potrebno da pokrije pritvor"
Glas Zaječara pre 3 minutajoš 108 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Pravo u centar pre 4 satijoš 23 povezane