Povezane vesti
Pevačica tvrdi da ju je Miljana prevarila za 500 € - "Zvala sam policiju"! Kulićeva iznela svoju stanu priče
Mondo 09.01.2022
Pevačica Marina Glušac Barb tvrdi kako ju je nekadašnja učesnica Zadruge "zavrnula" za 500 evra, te da je zvala policiju. Pevačica Marina Glušac Barb tvrdi kako ju je nekadašnja učesnica Zadruge "zavrnula" za 500 evra, te da je zvala policiju… »
Kulićka zavrnula pevačicu za 500 €: Zvala sam i policiju, prevarila me! Javila se Miljana i otkrila svoju verziju priče!
Kurir 09.01.2022
Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz pete sezone "Zadruge" nakon što je fzički nasrnula na bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. Nakon izlaska, mediji su brujali da Kulićeva uživa u ljubavi sa novim dečkom, te da uživa sa sinom i… »
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 7 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
Euronews pre 2 satajoš 54 povezane