Povezane vesti
Pevačica tvrdi da ju je Miljana prevarila za 500 € - "Zvala sam policiju"! Kulićeva iznela svoju stanu priče
Mondo 09.01.2022
Pevačica Marina Glušac Barb tvrdi kako ju je nekadašnja učesnica Zadruge "zavrnula" za 500 evra, te da je zvala policiju. Pevačica Marina Glušac Barb tvrdi kako ju je nekadašnja učesnica Zadruge "zavrnula" za 500 evra, te da je zvala policiju. Miljana… »
Kulićka zavrnula pevačicu za 500 €: Zvala sam i policiju, prevarila me! Javila se Miljana i otkrila svoju verziju priče!
Kurir 09.01.2022
Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz pete sezone "Zadruge" nakon što je fzički nasrnula na bivšeg partnera Lazara Čolića Zolu. Nakon izlaska, mediji su brujali da Kulićeva uživa u ljubavi sa novim dečkom, te da uživa sa sinom i porodicom… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 28 minutajoš 56 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 37 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 34 povezane

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 2 satajoš 3 povezane