Повезане вести

Брнабиц́ева: Свако ко је хтео да пљуне Србију, пљунуо је и Новака

Брнабиц́ева: Свако ко је хтео да пљуне Србију, пљунуо је и Новака

Спутник 09.01.2022
Премијерка Ана Брнабиц́ изјавила је да ц́е Србија наставити да помаже Новаку Ђоковиц́у колико год може и оценила да ова ситуација вероватно има политичку позадину, али да то нема везе са односом Србије и Аустралије, вец́ са… »
Брнабић открила важан детаљ у вези са Ђоковићем: Тражила сам да му се омогући једно

Брнабић открила важан детаљ у вези са Ђоковићем: Тражила сам да му се омогући једно

Србија данас 09.01.2022
Председник је на линији са Новаком и његовом породицом, а ја на вези са аустралијским званичницима, рекла је Брнабићева. Гости “Хит Твита” ове вечери су Ана Брнабић, премијерка Србије, Оливера Зекић, председница Савета… »
"Хајка против Новака се води само зато што је Србин" Шешељ загрмео: То је дискриминација

"Хајка против Новака се води само зато што је Србин" Шешељ загрмео: То је дискриминација

Србија данас 09.01.2022
Шешељ изнео шокантне тврдње о Новаку. Гости "Хит Твита" ове недеље су Премијерка Србије Ана Брнабић, председница Савета Регулаторног тела за електронске медије Оливера Зекић и лидер Српске Радикалне странке Војислав Шешељ… »

Вести дана »