Повезане вести

Преминуо амерички комичар Боб Сагет

Преминуо амерички комичар Боб Сагет

Ноизз 10.01.2022
Амерички глумац и комичар Боб Сагет, познат по улози вољеног самохраног оца Денија Танера у ситкому "Пуна кућа" и као мудар водитељ "Најсмешнијих кућних видео снимака у Америци", преминуо је у 66. години, током стенд-ап… »
Умро боб Сегет: Чувени комичар нађен мртав у хотелу

Умро боб Сегет: Чувени комичар нађен мртав у хотелу

Блиц 10.01.2022
Боб Сегет, глумац и комичар најпознатији по улози у веома популарном ситкому из 80-их "Пуна куц́а", преминуо је у 65. години. Канцеларија шерифа округа Оринџ потврдила је Сегетову смрт на Твитеру у понедељак, рекавши да је у… »
Умро амерички глумац и комичар Боб Сагет

Умро амерички глумац и комичар Боб Сагет

Данас 10.01.2022
Амерички глумац и комичар Боб Сагет, познат по улози вољеног самохраног оца Денија Танера у ситкому „Пуна кућа“ и као мудар водитељ „Најсмешнијих кућних видео снимака у Америци“, преминуо је у 66. години, током стенд-ап… »
Холивуд у шоку због смрти глумца из "пуне куће": Познати се опраштају, породица се огласила! (фото, видео)

Холивуд у шоку због смрти глумца из "пуне куће": Познати се опраштају, породица се огласила! (фото, видео)

Мондо 10.01.2022
Огласили се породица и пријатељи глумца Боба Сегета, који је пронађен мртав у хотелској соби. Огласили се породица и пријатељи глумца Боба Сегета, који је пронађен мртав у хотелској соби. Глумац Боб Сегет (65) пронађен је мртав… »
Уживам, "навучен" сам на ово као да сам клинац! Последња објава глумца из хит серије који је пронађен мртав (фото)

Уживам, "навучен" сам на ово као да сам клинац! Последња објава глумца из хит серије који је пронађен мртав (фото)

Мондо 10.01.2022
Глумац Боб Сегет пронађен је мртав пар сати након наступа, а ово је последња фотографија коју је објавио. Глумац Боб Сегет пронађен је мртав пар сати након наступа, а ово је последња фотографија коју је објавио. Глумац Боб… »
Шок! Славни глумац пронађен мртав: Играо је у серији коју је Србија обожавала, узрок смрти мистерија! (фото, видео)

Шок! Славни глумац пронађен мртав: Играо је у серији коју је Србија обожавала, узрок смрти мистерија! (фото, видео)

Мондо 10.01.2022
Глумац Боб Сегет, из серије "Пуна кућа", пронађен је мртав у хотелској соби. Глумац Боб Сегет, из серије "Пуна кућа", пронађен је мртав у хотелској соби. Глумац Боб Сегет пронађен је мртав у својој хотелској соби, неколико сати… »

Вести дана »