Povezane vesti
On mi je najveća greška s kojom moram da živim! Dalila otkrila šta se sve desilo s Filipom Carem u izolacij!
Mondo 10.01.2022
Dalila i Filip Car i dalje imaju nedefinisan odnos. Dalila i Filip Car i dalje imaju nedefinisan odnos. Dalila Dragojević je proteklih dana imala turbulentan odnos s bivšim dečkom Filipom Carem, s kojim je u izolaciji provela celu nedelju, o čemu je… »
On je moja najveća greška s kojom moram da živim! Dalila progovorila o emocijama prema caru i otkrila šta zamera maji…
Kurir 10.01.2022
Dalila Dragojević sumirala je utiske nakon provedenih 7 dana u izolaciji provedenih sa Filipom Carem. - Prošlo je sedam dana, nije se ništa specijalno desilo. Kada je popio onaj dan došao je kod mene na krevet i porazgovarao sa mnom, imali ste prilike… »
Vesti dana »

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 34 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 46 minutajoš 26 povezanih

Užasne scene! Maloletnik (17) brutalno izboden na proslavi titule Lige šampiona PSŽ
Večernje novosti pre 11 minutajoš 15 povezanih

"Biće srušena, rekonstruisana ili delimično korišćena": Ministarka građevinarstva o Železničkoj stanici Novi Sad
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Poljaci danas ne biraju samo predsednika, već i smer u kom ide spoljna politika zemlje
Radio 021 pre 2 satajoš 19 povezanih

Istražni komitet Rusije - dve nesreće na prugama ocenjene kao teroristički napadi
RTV pre 32 minutajoš 34 povezane