Повезане вести

"Одмах бих изашао преко врата": Цар о помирењу са Далилом и повратку Маје Маринковић у "Задругу": "Дејан све види"

"Одмах бих изашао преко врата": Цар о помирењу са Далилом и повратку Маје Маринковић у "Задругу": "Дејан све види"

Блиц 10.01.2022
Маја Маринковић, бивша девојка Филипа Цара, дисквалификована је уз ријалитија након што је физички насрнула на њега. Цар признаје да је заувек ставио тачку на везу са Маринковићевом, а да са Далилом не жели да се помири. - Добро… »
Цар шокирао новом одлуком - не жели више да види мају! Признао да му се огадила, нема шта није рекао! Направиће хаос

Цар шокирао новом одлуком - не жели више да види мају! Признао да му се огадила, нема шта није рекао! Направиће хаос

Мондо 10.01.2022
Филип Цар решио да стави тачку на однос с Мајом Маринковић. Филип Цар решио да стави тачку на однос с Мајом Маринковић. Маја Маринковић дисквалификована је из Задруге након што је насрнула на Филипа Цара, а иако су сви мислили да… »
Шок! Мају не желим више у животу да видим: Филип Цар ставио тачку на однос са Маринковићевом, ево зашто му се огадила!

Шок! Мају не желим више у животу да видим: Филип Цар ставио тачку на однос са Маринковићевом, ево зашто му се огадила!

Курир 10.01.2022
Филип Цар је проговорио о плакању за Мајом Маринковић као и новим одлукама које је донео. - Добро вече Филипе, како си? - питао је Дарко. - Добро сам, нисам добро, али као хајде да кажем да сам добро. Мало сам попио, Карићу је… »

Вести дана »