Povezane vesti
"Sve što sam imao, rekao sam policiji": Oglasio se jedan od Matejinih prijatelja koji je kobne noći bio s njim u Beton Hali…
Blic 10.01.2022
Svima nam je preteško. Ne zanima me medijska pažnja i neću ništa da pričam za novine. Sve što sam imao, rekao sam policiji. Ovim rečima je jedan od prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša u Beogradu, odgovorio na pitanje novinara koji su želeli da… »
11 Dana agonije: Misterija Matejevog nestanka iz dana u dan sve dublja: Ceo Balkan je na nogama, šta je sve urađeno, a šta je…
Blic 10.01.2022
Gde je Matej? Pitanje je koje od 31. decembra postavlja čitav Balkan. Policija, tužilaštvo, Beograđani, Splićani, hrvatska policija, a sada i Inteprol ujedinili su se i zajedno traže mladića koji je 30. decembra došao u Beograd sa prijateljima iz… »
Otac nestalog mladića: Nadam se da ću se s Matejom vratiti u Split
Sputnik 10.01.2022
Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša, izjavio je da nema nikakvih novih informacija o svom 27-godišnjem sinu koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu. Periš je istakao da se nastavlja potraga na Dunavu i da očekuje… »
Vesti dana »

Pešić o Petruševu: Reprezentativac Srbije to ne sme da dopusti!
Sport klub pre 13 minutajoš 114 povezane

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 43 minutajoš 25 povezanih

"Podneću zahtev za njeno usvajanje"! Komšinica koja je pronašla bebu pored kontejnera u Zemunu: Bačena je da ne preživi - ovo je sudbina
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih

Cene nafte pale pre svega zbog očekivanog smanjenja potrošnje goriva u SAD
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

Pad nezaposlenosti i rast zaposlenosti u Srbiji: Siniša Mali objavio važne podatke za našu zemlju
Kurir pre 2 satajoš 47 povezanih