Povezane vesti
"Sve što sam imao, rekao sam policiji": Oglasio se jedan od Matejinih prijatelja koji je kobne noći bio s njim u Beton Hali…
Blic 10.01.2022
Svima nam je preteško. Ne zanima me medijska pažnja i neću ništa da pričam za novine. Sve što sam imao, rekao sam policiji. Ovim rečima je jedan od prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša u Beogradu, odgovorio na pitanje novinara koji su… »
11 Dana agonije: Misterija Matejevog nestanka iz dana u dan sve dublja: Ceo Balkan je na nogama, šta je sve urađeno, a šta…
Blic 10.01.2022
Gde je Matej? Pitanje je koje od 31. decembra postavlja čitav Balkan. Policija, tužilaštvo, Beograđani, Splićani, hrvatska policija, a sada i Inteprol ujedinili su se i zajedno traže mladića koji je 30. decembra došao u Beograd sa prijateljima iz… »
Otac nestalog mladića: Nadam se da ću se s Matejom vratiti u Split
Sputnik 10.01.2022
Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša, izjavio je da nema nikakvih novih informacija o svom 27-godišnjem sinu koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu. Periš je istakao da se nastavlja potraga na Dunavu i da… »
Vesti dana »
Niški studenti planiraju blokadu više fakulteta: Rektorat da se oglasi
Radio 021 pre 43 minutajoš 31 povezana
„Predsednik mora da ode“: Sagovornici Danasa o političkoj krizi u Južnoj Koreji
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Protest kod Beograda na vodi: Glavna raskrsnica blokirana, zabeleženi prvi incidenti (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 16 povezanih
Predsednik Visokog saveta tužilaštva: Netačni navodi tužioca Stefanovića o tom savetu
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih