Povezane vesti
"Sve što sam imao, rekao sam policiji": Oglasio se jedan od Matejinih prijatelja koji je kobne noći bio s njim u Beton Hali…
Blic 10.01.2022
Svima nam je preteško. Ne zanima me medijska pažnja i neću ništa da pričam za novine. Sve što sam imao, rekao sam policiji. Ovim rečima je jedan od prijatelja nestalog Splićanina Mateja Periša u Beogradu, odgovorio na pitanje novinara koji su želeli da… »
11 Dana agonije: Misterija Matejevog nestanka iz dana u dan sve dublja: Ceo Balkan je na nogama, šta je sve urađeno, a šta je…
Blic 10.01.2022
Gde je Matej? Pitanje je koje od 31. decembra postavlja čitav Balkan. Policija, tužilaštvo, Beograđani, Splićani, hrvatska policija, a sada i Inteprol ujedinili su se i zajedno traže mladića koji je 30. decembra došao u Beograd sa prijateljima iz… »
Otac nestalog mladića: Nadam se da ću se s Matejom vratiti u Split
Sputnik 10.01.2022
Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša, izjavio je da nema nikakvih novih informacija o svom 27-godišnjem sinu koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu. Periš je istakao da se nastavlja potraga na Dunavu i da očekuje… »
Vesti dana »
Sunčano i vrelo u Srbiji, temperatura do 36 stepeni: Popodne stižu pljuskovi i grmljavina
Glas Zaječara pre 19 minutajoš 23 povezane
Ruski 'Iljušin' i helikopteri EU gase požare u Srbiji, hoće li konačno kiša
BBC News pre 29 minutajoš 17 povezanih
VIDEO Fis napravio generacijski uspeh i otvorio sebi vrata za novo čudo: Učenik Ivaniševića osvojio Sinsinati i podigao prvi masters trofej u karijeri
Nova pre 4 minutajoš 20 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 24 minutajoš 14 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
N1 Info pre 54 minutajoš 8 povezanih