Povezane vesti
Premijer poslao poruku Novaku: ‘Igrali smo tenis zajedno!’
Hot sport 10.01.2022
Poruka je jasna! Nakon što je Novak ‘nadigrao’ čak i australijske vlasti, poruku mu je poslao britanski premijer Boris Džonson. ‘Sve što bih rekao o Novaku Đokoviću, sa kojim sam inače igrao tenis i prilično je dobar, je da ja verujem u vakcinaciju i… »
Premijer Britanije imao poruku za Đokovića
Sportske.net 10.01.2022
Premijer Velike Britanije Boris Džonson upitan je na današnjoj konferenciji za medije o dolasku Novaka Đokovića na Vimbldon ove godine u svetlu dešavanja u Australiji. Džonson je diplomatski odgovorio na pitanje o dolasku Novaka na Vimbldon, ali je s… »
Hoće li Novak moći na vimbldon? Britanski premijer odgovorio na pitanje o Đokoviću: Ja verujem u vakcinaciju
Sportal blic 10.01.2022
Premijer Ujedinjenog Kraljevstva je prokomentarisao situaciju oko u Australiji. Džonson je upitan o tome da li će Đoković nevakcinisan moći da se takmiči na Vimbldonu, ali je dao odgovor kojim je upravo pozvao ljude na vakcinaciju. - Mislim da je važno… »
Džonson o Đokoviću i Vimbldonu: Vakcinacija je divna
Sportski žurnal 10.01.2022
Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas, na pitanje da li će dozvoliti Novaku Đokoviću da igra na Vimbldonu ovog leta, da veruje u vakcinaciju i da je vakcinacija „divna stvar“. Džonson je rekao da je Đoković „prilično dobar“ i podsetio da je… »
Vesti dana »
Šta čeka Srbiju nakon loših vesti o NIS-u: 7 mogućih scenarija i JEDAN HITAN PLAN AKCIJE
Telegraf pre 23 minutajoš 66 povezanih
FOTO, VIDEO Posle blokade autobuske stanice, blokiran bulevar ispred Banovine
Radio 021 pre 24 minutajoš 19 povezanih
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 48 minutajoš 45 povezanih
Šta će, prema mišljenju potpredsednika SSP, Vlada Srbije usvojiti na sutrašnjoj vanrednoj sednici u vezi sa NIS-om?
Danas pre 2 satajoš 22 povezane
Vremenska prognoza: Sutra do 23 stepena, sledeće nedelje hladnije sa kišom
Beta pre 5 satijoš 31 povezana