Повезане вести

Нови амерички амбасадор почео мандат на Косову

Нови амерички амбасадор почео мандат на Косову

Глас Америке 10.01.2022
ПРИШТИНА — Амерички дипломата Џеф Ховенијер званично је започео дужност амбасадора Сједињених Америчких Држава на Косову. Након сусрета са председницом Косова Вјосом Османи нови амерички амбасадор је рекао да се пред Косовом… »
Ховенијер ступио на дужност америчког амбасадора у Приштини

Ховенијер ступио на дужност америчког амбасадора у Приштини

РТС 10.01.2022
Нови амерички амбасадор у Приштини Џеф Ховенијер ступио је на дужност, поручивши да му је част да служи као представник председника Џоа Бајдена и да је “народ на Косову у сигурним рукама”. "Животна ми је част да служим као… »
Нови допломата САД у Приштини: Част ми је да будем амбасадор на Косову

Нови допломата САД у Приштини: Част ми је да будем амбасадор на Косову

Блиц 10.01.2022
Нови амбасадор САД у Приштини Џефри Ховенијер изјавио је данас да му је част да буде изасланик председника Америке Џозефа Бајдена на Косову. Он је приликом сусрета са председницом привремених приштинских институција Вјосом… »
Нови амбасадор САД: Част ми је што радим на Косову

Нови амбасадор САД: Част ми је што радим на Косову

Нови магазин 10.01.2022
Нови амбасадор Сједињених Америчких Држава на Косову Џеф Ховениер изјавио је данас да је његова земља стабилан партнер Косова, а приликом предаје акредитивних писама председници Косова Вјоси Османи, Хавениер је рекао да му је… »
Нови амбасадор САД у Приштини: Има још пуно посла, будућност је у рукама локалних лидера

Нови амбасадор САД у Приштини: Има још пуно посла, будућност је у рукама локалних лидера

Слободна Европа 10.01.2022
Нови амбасадор Сједињених Држава (САД) у Приштини, Јеффреи Ховениер изјавио је да се пред Косовом налази још доста посла, те да је будуц́ност земље у рукама локалних лидера, напомињући да ће Вашингтон наставити да пружа… »

Вести дана »