Povezane vesti
Direktor Fajzera nije siguran da će biti potrebna četvrta doza vakcine
Glas Amerike 10.01.2022
VAŠINGTON — Izvršni direktor kompanje Fajzer Albert Burla rekao je u ponedeljak da nije siguran da će biti potrebna četvrta doza vakcine protiv Kovida 19 i najavio da će vakcina protiv veoma zarazne omikron varijante biti spremna u martu. Međutim… »
Stiže vakcina protiv omikron soja
Nova 10.01.2022
Vakcina američke farmaceutske kuće Fajzer protiv omikron soja biće spremna u martu, a kompanija je već počela da proizvodi doze, otkrio je izvršni direktor Fajzera Albert Burla. „Ova vakcina će biti spremna u martu. Mi već počinjemo da… »
Direktor Fajzera: Vakcina protiv omikrona stiže u martu
RTV 10.01.2022
VAŠINGTON - Vakcina američke farmaceutske kuće Fajzer protiv omikron soja biće spremna u martu, a kompanija je već počela da proizvodi doze, otkrio je izvršni direktor Fajzera Albert Burla za CNBC. On je kazao da će nova verzija vakcine ciljati i… »
Vesti dana »
Dan borbe protiv nasilja nad ženama: U Srbiji od početka godine ubijeno 17 žena
RTV pre 2 satajoš 32 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 43 minutajoš 153 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje u svim školama u Srbiji skraćeni časovi
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih