Povezane vesti
Plenković: Zgrožen sam spomen-pločom Milanu Tepiću u Banjaluci
Nova 10.01.2022
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da je zgrožen odlukom vlasti Banjaluke da podignu spomen-ploču majoru JNA Milanu Tepiću koji se 1991. razneo u skladištu oružja u Bjelovaru, ubivši 11 hrvatskih vojnika. „Mi smo svi zgroženi s obzirom… »
Plenković zgrožen spomen-pločom Milanu Tepiću u Banjaluci
Danas 10.01.2022
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da je zgrožen odlukom vlasti Banjaluke da podignu spomen-ploču majoru JNA Milanu Tepiću koji se 1991. razneo u skladištu oružja u Bjelovaru, ubivši 11 hrvatskih vojnika. „Mi smo svi zgroženi s obzirom… »
Protestna nota Hrvatske zbog spomen ploče Milanu Tepiću u Banjaluci
Nova 10.01.2022
Hrvatske vlasti su danas saopštile da su uručile protestnu notu Ministarstvu spoljnih poslova Bosne i Hercegovine zbog otkrivanja spomen ploče u Banjaluci majoru JNA Milanu Tepiću koji je 1991. razneo skladište oružja u Bjelovaru. Ministarstvo spoljnih i… »
Vesti dana »

Kragujevčanin uhapšen prilikom pokušaja obijanja više bankomata
Glas Šumadije pre 25 minutajoš 105 povezanih

Kako će Putin stići do Mađarske? Koridor preko Srbije najrealnija opcija! Evo koje sve prepreke će ruski predsednik morati da savlada
Kurir pre 46 minutajoš 17 povezanih

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih

RTRS: Ana Trišić Babić biće predložena za vršioca dužnosti predsednika Republike Srpske
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih