Povezane vesti
Plenković: Zgrožen sam spomen-pločom Milanu Tepiću u Banjaluci
Nova 10.01.2022
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da je zgrožen odlukom vlasti Banjaluke da podignu spomen-ploču majoru JNA Milanu Tepiću koji se 1991. razneo u skladištu oružja u Bjelovaru, ubivši 11 hrvatskih vojnika. „Mi smo svi zgroženi s obzirom… »
Plenković zgrožen spomen-pločom Milanu Tepiću u Banjaluci
Danas 10.01.2022
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da je zgrožen odlukom vlasti Banjaluke da podignu spomen-ploču majoru JNA Milanu Tepiću koji se 1991. razneo u skladištu oružja u Bjelovaru, ubivši 11 hrvatskih vojnika. „Mi smo svi zgroženi s obzirom… »
Protestna nota Hrvatske zbog spomen ploče Milanu Tepiću u Banjaluci
Nova 10.01.2022
Hrvatske vlasti su danas saopštile da su uručile protestnu notu Ministarstvu spoljnih poslova Bosne i Hercegovine zbog otkrivanja spomen ploče u Banjaluci majoru JNA Milanu Tepiću koji je 1991. razneo skladište oružja u Bjelovaru. Ministarstvo spoljnih i… »
Vesti dana »
Sunčano i veoma toplo, toplotni talas se nastavlja: Temperature i do 39 stepeni
N1 Info pre 39 minutajoš 22 povezane
Ivana polugola ukrala šou na meču Hrvatska - Gana! Otkrila je skoro sve, a jedan detalj posebno bode oči! Muškarcima ispadaju vilice kada ovo vide! (FOTO)
Kurir pre 34 minutajoš 41 povezana
(Foto) Sedam osoba se javilo u dom zdravlja zbog curenja amonijaka: Prve slike sa mesta akcidenta u Guči, sirene za uzbunu probudile Dragačevo
Blic pre 49 minutajoš 19 povezanih
Kolumbija i Portugalija odigrale bez golova – Ronaldo sa drugog mestsa u nokaut fazu
RTS pre 2 satajoš 32 povezane
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
Insajder pre 29 minutajoš 13 povezanih