Povezane vesti
Mira Furlan o silovanju: Rukom mi je pokrio usta da ne vrištim
Nova 10.01.2022
U posthumno objavljenoj knjizi „Voli me više od svega na svijetu“, koja će kod nas izaći u februaru u izdanju Booke, Mira Furlan opisuje traumatičan događaj iz svog života. „… Jedne zimske noći tuširam se u Citeovoj zajedničkoj kupaonici… »
"Snošaj je bio gotov za nekoliko sekundi": Ispovest Mire Furlan, bila žrtva užasnog silovanja
Blic 10.01.2022
Glumica Mira Furlan koja je preminula prošle godine u 65. godini od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila, u odlomku iz knjige „Voli me više od svega na svijetu“ napisala je da je bila silovana od strane jedne javne ličnosti, čiji… »
Zgrabio me je! Snošaj se završio za nekoliko sekundi! Jezivi detalji iz života Mire Furlan: Silovala me je javna ličnost
Mondo 10.01.2022
Glumica Mira Furlan koja je u Holivudu napravila zapaženu karijeru preminula je 20. januara u 66. godini, od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila. Glumica Mira Furlan koja je u Holivudu napravila zapaženu karijeru preminula je 20. januara u… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 13 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 49 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 49 minutajoš 35 povezanih