Повезане вести

Мира Фурлан о силовању: Руком ми је покрио уста да не вриштим

Мира Фурлан о силовању: Руком ми је покрио уста да не вриштим

Нова 10.01.2022
У постхумно објављеној књизи „Воли ме више од свега на свијету“, која ће код нас изаћи у фебруару у издању Бооке, Мира Фурлан описује трауматичан догађај из свог живота. „… Једне зимске ноћи туширам се у Цитеовој заједничкој… »
"Сношај је био готов за неколико секунди": Исповест Мире Фурлан, била жртва ужасног силовања

"Сношај је био готов за неколико секунди": Исповест Мире Фурлан, била жртва ужасног силовања

Блиц 10.01.2022
Глумица Мира Фурлан која је преминула прошле године у 65. години од компликација проузрокованих вирусом Западног Нила, у одломку из књиге „Воли ме више од свега на свијету“ написала је да је била силована од стране једне јавне… »
Зграбио ме је! Сношај се завршио за неколико секунди! Језиви детаљи из живота Мире Фурлан: Силовала ме је јавна личност

Зграбио ме је! Сношај се завршио за неколико секунди! Језиви детаљи из живота Мире Фурлан: Силовала ме је јавна личност

Мондо 10.01.2022
Глумица Мира Фурлан која је у Холивуду направила запажену каријеру преминула је 20. јануара у 66. години, од компликација проузрокованих вирусом Западног Нила. Глумица Мира Фурлан која је у Холивуду направила запажену каријеру… »

Вести дана »