Povezane vesti
Mira Furlan o silovanju: Rukom mi je pokrio usta da ne vrištim
Nova 10.01.2022
U posthumno objavljenoj knjizi „Voli me više od svega na svijetu“, koja će kod nas izaći u februaru u izdanju Booke, Mira Furlan opisuje traumatičan događaj iz svog života. „… Jedne zimske noći tuširam se u Citeovoj zajedničkoj kupaonici… »
"Snošaj je bio gotov za nekoliko sekundi": Ispovest Mire Furlan, bila žrtva užasnog silovanja
Blic 10.01.2022
Glumica Mira Furlan koja je preminula prošle godine u 65. godini od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila, u odlomku iz knjige „Voli me više od svega na svijetu“ napisala je da je bila silovana od strane jedne javne ličnosti, čiji… »
Zgrabio me je! Snošaj se završio za nekoliko sekundi! Jezivi detalji iz života Mire Furlan: Silovala me je javna ličnost
Mondo 10.01.2022
Glumica Mira Furlan koja je u Holivudu napravila zapaženu karijeru preminula je 20. januara u 66. godini, od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila. Glumica Mira Furlan koja je u Holivudu napravila zapaženu karijeru preminula je 20. januara u… »
Vesti dana »
Trinaestoj osobi, koja je uhapšena zbog tragedije u Novom Sadu, određen pritvor do 30 dana
Euronews pre 2 satajoš 50 povezanih
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
Protest zbog rušenja Starog savskog mosta, dogovor o dežuranju po jednog poslanika opozicije
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
Nedeljnik pre 5 satijoš 22 povezane