Povezane vesti

Još jedan političar udario na Novaka: Slažem se sa nadalom, ja ne bih dozvolio Đokoviću da igra!

Još jedan političar udario na Novaka: Slažem se sa nadalom, ja ne bih dozvolio Đokoviću da igra!

Sportal blic 11.01.2022
Iako je pred Federalnim i porodičnim sudom u Melburnu potvrdio da je radio sve u skladu sa propisima koje su propisale tamošnje vlasti, pojedini australijski političari se i dalje javljaju da ga kritikuju, smatrajući da ne treba da nastupi na… »
Bio sam u teretani sa Novakom i to što pričaš je s**nje: Teniser optužio američkog novinara da namešta Đokoviću!

Bio sam u teretani sa Novakom i to što pričaš je s**nje: Teniser optužio američkog novinara da namešta Đokoviću!

Mondo 11.01.2022
Šta je prava istina? Da li teniseri zaziru od Đokovića ili je sve izmislio Amerikanac... Šta je prava istina? Da li teniseri zaziru od Đokovića ili je sve izmislio Amerikanac... Srpski teniser Novak Đoković počeo je ovog utorka da trenira za… »
Novak je živeo u nehumanim uslovima! Snajka otkrila detalje iz Australije: "Alergičan je! Nije se hranio po svom meniju"

Novak je živeo u nehumanim uslovima! Snajka otkrila detalje iz Australije: "Alergičan je! Nije se hranio po svom meniju"

Mondo 11.01.2022
Za Novaka Đokovića i njegovu porodicu proteklih nekoliko dana bili su veoma burni i neizvesni zbog odnosa australijskim vlastima prema srpskom asu, a devojka njegovog brata Đorđa otkrila je detalje iz Australije. Za Novaka Đokovića i njegovu… »
Evo kako Novak izgleda nakon 5 dana u "zatvoru": Nisu mu ubili raspoloženje, Goran snimao helikopter! (foto)

Evo kako Novak izgleda nakon 5 dana u "zatvoru": Nisu mu ubili raspoloženje, Goran snimao helikopter! (foto)

Mondo 11.01.2022
Pojavile su se prve fotografije sa treninga Novaka Đokovića u Melburnu. Pojavile su se prve fotografije sa treninga Novaka Đokovića u Melburnu. Srpski teniser Novak Đoković pobedio je Australiju na sudu i vraćena mu je viza, a s obzirom na to da je… »
Đoković nije veći od australijan opena: Vlasti se ne predaju - "u pravu je Nadal..."

Đoković nije veći od australijan opena: Vlasti se ne predaju - "u pravu je Nadal..."

Večernje novosti 11.01.2022
Foto: Tanjug/AP Novak Đoković je dobio slučaj na sudu, pokazalo se da je u pravu pred očima zakona, ali oni koji su pokrenuli političke igre ne žele da stanu. Đoković je trenirao na "Rod Lejver areni", ali to ne znači da će na njoj i zaigrati. -… »
Premijer Viktorije ne priznaje poraz: "Nijedna osoba nije veća od AO, dobro kaže Nadal..."

Premijer Viktorije ne priznaje poraz: "Nijedna osoba nije veća od AO, dobro kaže Nadal..."

Sportske.net 11.01.2022
Premijer australijske države Viktorija Danijel Endrjuz ostaje pri svom stavu da Novak Đoković ne bi trebalo da dobije izuzeće i uđe u zemlju kako bi se takmičio na Australijan openu. Iako je Novak dobio slučaj na sudu, postao slobodan čovek nakon… »
Premijer Viktorije: Đoković? Pitanje za Federalnu vladu, ne za mene

Premijer Viktorije: Đoković? Pitanje za Federalnu vladu, ne za mene

N1 Info 11.01.2022
Premijer Viktorije Danijel Endruz rekao je da ne želi da komentariše da li bi Novaku Đokoviću trebalo da bude dozvoljeno da ostane u Australiji i igra na Australijan Openu. Tom prilikom Endruz je istakao da nije poznato ko je zapravo srpskog tenisera… »

Vesti dana »

Kragujevac: „Sretnimo se na Sretenje“

Kragujevac: „Sretnimo se na Sretenje“

Vreme pre 12 minutajoš 10 povezanih
Nova buna protiv litijuma u Srbiji

Nova buna protiv litijuma u Srbiji

BBC News pre 19 minutajoš 23 povezane
Tramp uveo sankcije Međunarodnom krivičnom sudu

Tramp uveo sankcije Međunarodnom krivičnom sudu

Glas Amerike pre 1 satjoš 24 povezane