Povezane vesti
"Njena bolest je i Moja" - Marko Bulat je ogromna ženina podrška u teškim danima: "Borimo se, pratim promene i faze"
Mondo 11.01.2022
Supruga Marka Bulata, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pevač joj je u teškim trenucima najveća podrška. Supruga Marka Bulata, Marija boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a pevač joj je u teškim… »
Godinama izmučena od anemije! Marko Bulat progovorio o zdravstvenom stanju supruge: Borimo se, njena bolest je i Moja bolest!
Kurir 11.01.2022
Popularni pevač Marko Bulat osvrnuo se na sliku koju je nedavno objavio na svom instagram profilu i na reči podrške koje je uputio svojoj ženi. - Moja Marija voli da piše, ona piše u prozi, piše u rimi. I napisao sam taj tekst. Ta fotografija koju… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada o smeni gradonačelnika, opozicija i građani u akciji 15 minuta buke
RTS pre 3 minutajoš 21 povezana
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Vučić o istraživanju koje je samo on video: Za građane su najveći problem u državi nasilni protesti
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih