Povezane vesti
VIDEO Tomić napao organizatore u Melburnu, kladio se sa sudijom zbog korone
Nova 11.01.2022
Bernard Tomić ne može bez skandala. Najavio je da će se potpuno posvetiti tenisu i da će se fokusirati da se vrati u sam teniski vrh, a onda kao da je to zaboravio usred meča. Majstor kontroverzi je i u kvalifikacijama za Australijan open priredio… »
Skandal u Melburnu: Hrvat podigao buru - "Imam koronu, kladimo se u večeru!?"
Večernje novosti 11.01.2022
Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT Kontroverzni australijski teniser hrvatskog porekla Bernard Tomić napravio je nezapamćen incident u Melburnu. Tokom meča sa Romanom Safijulijom, u kvalifikacijama za Australijan open, Tomić je priznao da se oseća jako loše i… »
Veliki skandal u Australiji! Bernard Tomić nasred meča napao organizatore Australijan opena /video/
Sportal blic 11.01.2022
Poznat je kao čovek od skandala, što je još jednom dobilo svoju potvrdu. Australijski teniser umeo je da tokom karijere režira poprilično kontraverzne situacije, a jedna od takvih dogodila se na kvalifikacijama za . U duelu sa ruskim , koji je Tomić… »
Nezapamćeni skandal na AO: Tomićev razgovor sa sudijom šokirao čitav teniski svet – Bernard usred meča žestoko napao…
Hot sport 11.01.2022
Bernard Tomić izgubio je u kvalifikacijama za Australijan open od Romana Fafjulina sa 2:0 (6:1, 6:4). Australijski teniser je mnogo puta u karijeri dospeo u centar pažnje, ali ne zbog svojih rezultata na terenu već zbog raznih skandala i šokantnih… »
Tomić sudiji: Loše mi je, biću pozitivan, niko ne testira
N1 Info 11.01.2022
Australijski teniser Bernard Tomić izgubio je od Romana Safijulina sa 6:1, 6:4 u prvom kolu kvalifikacija za Australijan open, a posle meča je rekao da se oseća loše i da misli da ima virus korona. Ipak, kako kaže, to nije mogao da proveri jer nije… »
Sudija, ako ja nemam koronu častim te večerom! Šok scene na Australijan openu, teniser igrao zaražen!? (video)
Mondo 11.01.2022
Odmah posle meča poslat je u izolaciju. Odmah posle meča poslat je u izolaciju. Australijski teniser Bernard Tomić pokušao je da se kvalifikuje za glavni žreb Australijan opena, ali to se završilo vrlo neslavno jer ga je Roman Fafjulin iz Rusije… »
Vesti dana »
"Telom je zaštitila: Dete..." Oglasio se otac Marije koja je ranjena u masakru na Cetinju: Otkrio i u kakvom je stanju
Blic pre 3 satajoš 34 povezane
Gašić iz Unije sindikata prosvetnih radnika: Ne plašimo se pretnji premijera, već tražimo ispunjenje dogovora
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 59 minutajoš 18 povezanih