Повезане вести

ВИДЕО Томић напао организаторе у Мелбурну, кладио се са судијом због короне

ВИДЕО Томић напао организаторе у Мелбурну, кладио се са судијом због короне

Нова 11.01.2022
Бернард Томић не може без скандала. Најавио је да ће се потпуно посветити тенису и да ће се фокусирати да се врати у сам тениски врх, а онда као да је то заборавио усред меча. Мајстор контроверзи је и у квалификацијама за… »
Скандал у Мелбурну: Хрват подигао буру - "Имам корону, кладимо се у вечеру!?"

Скандал у Мелбурну: Хрват подигао буру - "Имам корону, кладимо се у вечеру!?"

Вечерње новости 11.01.2022
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ДАВЕ ХУНТ Контроверзни аустралијски тенисер хрватског порекла Бернард Томић направио је незапамћен инцидент у Мелбурну. Током меча са Романом Сафијулијом, у квалификацијама за Аустралијан опен, Томић је признао да… »
Велики скандал у Аустралији! Бернард Томић насред меча напао организаторе Аустралијан опена /видео/

Велики скандал у Аустралији! Бернард Томић насред меча напао организаторе Аустралијан опена /видео/

Спортал блиц 11.01.2022
Познат је као човек од скандала, што је још једном добило своју потврду. Аустралијски тенисер умео је да током каријере режира поприлично контраверзне ситуације, а једна од таквих догодила се на квалификацијама за . У дуелу са… »
Незапамћени скандал на АО: Томићев разговор са судијом шокирао читав тениски свет – Бернард усред меча жестоко напао…

Незапамћени скандал на АО: Томићев разговор са судијом шокирао читав тениски свет – Бернард усред меча жестоко напао…

Хот спорт 11.01.2022
Бернард Томић изгубио је у квалификацијама за Аустралијан опен од Романа Фафјулина са 2:0 (6:1, 6:4). Аустралијски тенисер је много пута у каријери доспео у центар пажње, али не због својих резултата на терену већ због разних… »
Томић судији: Лоше ми је, бићу позитиван, нико не тестира

Томић судији: Лоше ми је, бићу позитиван, нико не тестира

Н1 Инфо 11.01.2022
Аустралијски тенисер Бернард Томић изгубио је од Романа Сафијулина са 6:1, 6:4 у првом колу квалификација за Аустралијан опен, а после меча је рекао да се осећа лоше и да мисли да има вирус корона. Ипак, како каже, то није могао… »
Судија, ако ја немам корону частим те вечером! Шок сцене на Аустралијан опену, тенисер играо заражен!? (видео)

Судија, ако ја немам корону частим те вечером! Шок сцене на Аустралијан опену, тенисер играо заражен!? (видео)

Мондо 11.01.2022
Одмах после меча послат је у изолацију. Одмах после меча послат је у изолацију. Аустралијски тенисер Бернард Томић покушао је да се квалификује за главни жреб Аустралијан опена, али то се завршило врло неславно јер га је Роман… »

Вести дана »