Повезане вести
ВИДЕО Томић напао организаторе у Мелбурну, кладио се са судијом због короне
Нова 11.01.2022
Бернард Томић не може без скандала. Најавио је да ће се потпуно посветити тенису и да ће се фокусирати да се врати у сам тениски врх, а онда као да је то заборавио усред меча. Мајстор контроверзи је и у квалификацијама за… »
Скандал у Мелбурну: Хрват подигао буру - "Имам корону, кладимо се у вечеру!?"
Вечерње новости 11.01.2022
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ДАВЕ ХУНТ Контроверзни аустралијски тенисер хрватског порекла Бернард Томић направио је незапамћен инцидент у Мелбурну. Током меча са Романом Сафијулијом, у квалификацијама за Аустралијан опен, Томић је признао да… »
Велики скандал у Аустралији! Бернард Томић насред меча напао организаторе Аустралијан опена /видео/
Спортал блиц 11.01.2022
Познат је као човек од скандала, што је још једном добило своју потврду. Аустралијски тенисер умео је да током каријере режира поприлично контраверзне ситуације, а једна од таквих догодила се на квалификацијама за . У дуелу са… »
Незапамћени скандал на АО: Томићев разговор са судијом шокирао читав тениски свет – Бернард усред меча жестоко напао…
Хот спорт 11.01.2022
Бернард Томић изгубио је у квалификацијама за Аустралијан опен од Романа Фафјулина са 2:0 (6:1, 6:4). Аустралијски тенисер је много пута у каријери доспео у центар пажње, али не због својих резултата на терену већ због разних… »
Томић судији: Лоше ми је, бићу позитиван, нико не тестира
Н1 Инфо 11.01.2022
Аустралијски тенисер Бернард Томић изгубио је од Романа Сафијулина са 6:1, 6:4 у првом колу квалификација за Аустралијан опен, а после меча је рекао да се осећа лоше и да мисли да има вирус корона. Ипак, како каже, то није могао… »
Судија, ако ја немам корону частим те вечером! Шок сцене на Аустралијан опену, тенисер играо заражен!? (видео)
Мондо 11.01.2022
Одмах после меча послат је у изолацију. Одмах после меча послат је у изолацију. Аустралијски тенисер Бернард Томић покушао је да се квалификује за главни жреб Аустралијан опена, али то се завршило врло неславно јер га је Роман… »
Вести дана »
Црвена звезда игра против ОФК Београда, Милојевић истиче: Свака победа нам значи за самопоуздање
Еуроневс пре 34 минутајош 31 повезана
Аууу људи, каква доминација! Нестваран "Сомбор-дабл" Николе Јокића у тријумфу Денвера! Србин завршио меч без промашаја из игре! (видео)
Курир пре 1 сатјош 27 повезаних
Тешка несрећа на ауто-путу “Милош Велики”: Страдала беба, двоје тешко повређено
Озон пре 24 минутајош 49 повезаних