Povezane vesti

VIDEO Tomić napao organizatore u Melburnu, kladio se sa sudijom zbog korone

VIDEO Tomić napao organizatore u Melburnu, kladio se sa sudijom zbog korone

Nova 11.01.2022
Bernard Tomić ne može bez skandala. Najavio je da će se potpuno posvetiti tenisu i da će se fokusirati da se vrati u sam teniski vrh, a onda kao da je to zaboravio usred meča. Majstor kontroverzi je i u kvalifikacijama za Australijan open priredio… »
Skandal u Melburnu: Hrvat podigao buru - "Imam koronu, kladimo se u večeru!?"

Skandal u Melburnu: Hrvat podigao buru - "Imam koronu, kladimo se u večeru!?"

Večernje novosti 11.01.2022
Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT Kontroverzni australijski teniser hrvatskog porekla Bernard Tomić napravio je nezapamćen incident u Melburnu. Tokom meča sa Romanom Safijulijom, u kvalifikacijama za Australijan open, Tomić je priznao da se oseća jako loše i… »
Veliki skandal u Australiji! Bernard Tomić nasred meča napao organizatore Australijan opena /video/

Veliki skandal u Australiji! Bernard Tomić nasred meča napao organizatore Australijan opena /video/

Sportal blic 11.01.2022
Poznat je kao čovek od skandala, što je još jednom dobilo svoju potvrdu. Australijski teniser umeo je da tokom karijere režira poprilično kontraverzne situacije, a jedna od takvih dogodila se na kvalifikacijama za . U duelu sa ruskim , koji je Tomić… »
Nezapamćeni skandal na AO: Tomićev razgovor sa sudijom šokirao čitav teniski svet – Bernard usred meča žestoko napao…

Nezapamćeni skandal na AO: Tomićev razgovor sa sudijom šokirao čitav teniski svet – Bernard usred meča žestoko napao…

Hot sport 11.01.2022
Bernard Tomić izgubio je u kvalifikacijama za Australijan open od Romana Fafjulina sa 2:0 (6:1, 6:4). Australijski teniser je mnogo puta u karijeri dospeo u centar pažnje, ali ne zbog svojih rezultata na terenu već zbog raznih skandala i šokantnih… »
Tomić sudiji: Loše mi je, biću pozitivan, niko ne testira

Tomić sudiji: Loše mi je, biću pozitivan, niko ne testira

N1 Info 11.01.2022
Australijski teniser Bernard Tomić izgubio je od Romana Safijulina sa 6:1, 6:4 u prvom kolu kvalifikacija za Australijan open, a posle meča je rekao da se oseća loše i da misli da ima virus korona. Ipak, kako kaže, to nije mogao da proveri jer nije… »
Sudija, ako ja nemam koronu častim te večerom! Šok scene na Australijan openu, teniser igrao zaražen!? (video)

Sudija, ako ja nemam koronu častim te večerom! Šok scene na Australijan openu, teniser igrao zaražen!? (video)

Mondo 11.01.2022
Odmah posle meča poslat je u izolaciju. Odmah posle meča poslat je u izolaciju. Australijski teniser Bernard Tomić pokušao je da se kvalifikuje za glavni žreb Australijan opena, ali to se završilo vrlo neslavno jer ga je Roman Fafjulin iz Rusije… »

Vesti dana »