Povezane vesti
Rašković Ivić: Razgovaralo se o Šoškiću i Preleviću kao kandidatima
Nova 11.01.2022
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da ime kandidata opozicije na predsedničkim izborima neće biti saopšteno sredinom januara, kako je bilo najavljeno, nego da će možda biti oko Sretenja. “To se prolongira, ja mislim da će to… »
Rašković Ivić: O kandidatu opozicije u poslednji momenat, možda oko Sretenja
N1 Info 11.01.2022
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da ime kandidata opozicije na predsedničkim izborima neće biti saopšteno sredinom januara, kako je bilo najavljeno, nego da će možda biti oko Sretenja. “To se prolongira, ja mislim da će to… »
Rašković Ivić: O kandidatu opozicije u poslednji momenat, možda oko Sretenja
Novi magazin 11.01.2022
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da ime kandidata opozicije na predsedničkim izborima neće biti saopšteno sredinom januara, kako je bilo najavljeno, nego možda sredinom februara, oko Sretenja. "To se prolongira, ja… »
Vesti dana »
Obustavljaju se postupci protiv Vesića, Tanasković i Dimoski u slučaju pada nadstrešnice
Mašina pre 13 minutajoš 49 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju: Očekuju se padavine i vetar, na planinama do 40 cm snega
Nedeljnik pre 2 satajoš 55 povezanih
Ukrajinci priznali da stoje iza napada u Moskvi: Oglasila se obaveštajna služba, evo šta navode kao razlog
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane