Povezane vesti
Rašković Ivić: Razgovaralo se o Šoškiću i Preleviću kao kandidatima
Nova 11.01.2022
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da ime kandidata opozicije na predsedničkim izborima neće biti saopšteno sredinom januara, kako je bilo najavljeno, nego da će možda biti oko Sretenja. “To se prolongira, ja mislim da će to… »
Rašković Ivić: O kandidatu opozicije u poslednji momenat, možda oko Sretenja
N1 Info 11.01.2022
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da ime kandidata opozicije na predsedničkim izborima neće biti saopšteno sredinom januara, kako je bilo najavljeno, nego da će možda biti oko Sretenja. “To se prolongira, ja mislim da će to… »
Rašković Ivić: O kandidatu opozicije u poslednji momenat, možda oko Sretenja
Novi magazin 11.01.2022
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da ime kandidata opozicije na predsedničkim izborima neće biti saopšteno sredinom januara, kako je bilo najavljeno, nego možda sredinom februara, oko Sretenja. "To se prolongira, ja… »
Vesti dana »
Hamnei ubijen za 30 sekundi: SAD i Izrael izvele koordinisani napad, nije imao šanse da preživi
Nova pre 13 minutajoš 74 povezane
Bend "Lavina" uspeo ono što niko nije: Gledaoci i žiri konačno saglasni oko pobednika na PZE - evo sa koliko poena su pobedili
Nova pre 1 satjoš 62 povezane
(Video) Dubai i Doha na udaru! Glasne eksplozije i požar u luksuznom hotelu nakon iranske odmazde
Dnevnik pre 33 minutajoš 20 povezanih
Zima se ne predaje u ova 2 grada Srbije! Temperature tek oko 0 stepeni: Evo gde se istovremeno očekuje i do 20
Telegraf pre 7 minutajoš 19 povezanih
Ajatolah Hamnei: Kako je iranski vrhovni vođa držao vlast čeličnim stiskom
BBC News pre 18 minutajoš 13 povezanih