Повезане вести

Шпански министар се огласио због Новака: Немам информацију да је боравио на нашој територији

Шпански министар се огласио због Новака: Немам информацију да је боравио на нашој територији

Спортал блиц 11.01.2022
Хозе Мануел Албарес, шпански министар иностраних послова истакао је да нема информацију да ли је Новак Ђоковић боравио у тој земљу пред одлазак у Аустралију. Ова реакција уследила је након писања медија у Аустралији, који су… »
Ђоковић је црна овца у Аустралији: "Тенисери избегавају Новака, излазе из теретане кад он дође да тренира?"

Ђоковић је црна овца у Аустралији: "Тенисери избегавају Новака, излазе из теретане кад он дође да тренира?"

Спортал блиц 11.01.2022
већ данима пролази кроз незапамћену ситуацију у Аустралији. Српски тенисер добио је на суду право да остане у држави и такмичи се на , али је имиграциони министар реаговао те још није јасно стопроцентно да ли ће Србин моћи да… »
"Не љутим се на Новака" Прогнана чешка тенисерка: Нисам знала да могу да се жалим!

"Не љутим се на Новака" Прогнана чешка тенисерка: Нисам знала да могу да се жалим!

Вечерње новости 11.01.2022
Фото: Г.Чворовић/ АП - То је добро, не само за њега. Надам се да ће играти. Зато смо и отишли тамо, да играмо тенис и да не будемо део неких унутрашњих игара - изјавила је Ворачова за Ројтерс. Она је додала да није љута на… »
После депортације Ворачова ''планира да се вакцинише'', шта сад каже о Новаку?

После депортације Ворачова ''планира да се вакцинише'', шта сад каже о Новаку?

Спортске.нет 11.01.2022
За разлику од Новака Ђоковића који је издржао вишедневну тортуру у Мелбурну и потом на суду успео да се избори за учешће на Аустралијан опену, чешка тенисерка Рената Ворачова је недуго после саслушања депортована из Аустралије… »
„Немамо информацију да је Ђоковић боравио у Шпанији“

„Немамо информацију да је Ђоковић боравио у Шпанији“

Н1 Инфо 11.01.2022
Министар иностраних послова Шпаније Хосе Мануел Албарес рекао је да нема информацију да ли је Новак Ђоковић био у Шпанији пре пута у Аустралију пред Аустралијан Опен. Ђоковић је наводно у Аустралију стигао из Марбеље, где је… »
„Цео свет ће обраћати пажњу на сваки Новаков корак“

„Цео свет ће обраћати пажњу на сваки Новаков корак“

Нова 11.01.2022
Бивша тенисерка и садашњи стручни консултант на Еуроспорту Барбара Шет истакла је да ће Новак Ђоковић имати веома тежак задатак на Аустралијан опену. Ситуација око Новака Ђоковића у Аустралији још увек није добила коначан облик… »
Мене су депортовали, а Новака нису, сада знам и зашто! Огласила се Чехиња - Дали су јој само 10 минута да се брани!

Мене су депортовали, а Новака нису, сада знам и зашто! Огласила се Чехиња - Дали су јој само 10 минута да се брани!

Мондо 11.01.2022
Чехиња је колатерална штета обрачуна Аустралије са Новаком Ђоковићем. Чехиња је колатерална штета обрачуна Аустралије са Новаком Ђоковићем. Тениски савез Аустралије обавестио је тенисере да је позитиван тест на корона вирус у… »
Чехиња која је депортована из Аустралије: Драго ми је због Новака, нисам љута

Чехиња која је депортована из Аустралије: Драго ми је због Новака, нисам љута

Нова 11.01.2022
Чешка тенисерка Рената Ворачова, која је имала исту улазну визу за Аустралију као Новак Ðоковић, депортована је осмог јануара из те земље. Ипак, изјавила је да јој је драго што ће светски број један играти у Мелбурну. Новак и… »
"Нисам љута на Новака": Чешка тенисерка добила забрану уласка од три године у Аустралију, а сада је одушевила изјавом о…

"Нисам љута на Новака": Чешка тенисерка добила забрану уласка од три године у Аустралију, а сада је одушевила изјавом о…

Спортал блиц 11.01.2022
Наставља се хаос у Аустралији. Сведоци смо тортуре коју пролази у Аустралији. Српски тенисер добио је на суду право да остане у држави и такмичи се на , али је имиграциони министар реаговао те још увек није јасно да ли ће Србин… »

Вести дана »