Povezane vesti
Popio sam sestrine tablete i završio na infuziji! Kristijan zakasnio u emisiju, pa zapanjio ostale goste: Načisto mi je…
Kurir 11.01.2022
Kristijan Golubović, bivši zadrugar, je posle kratkog kašnjenja istakao da je završio na infuziji. View this post on Instagram A post shared by Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official) Naime, Kristijan Golubović je današnji gost Pulsa… »
Popio sam sestrine lekove za pritisak, a onda počeo da jedem beli luk: Kristijan šokirao sve u studiju - Sad sam bolje!
Mondo 11.01.2022
Kristijan Golubović objasnio zašto je kasnio u emisiju. Kristijan Golubović objasnio zašto je kasnio u emisiju Nekadašnji učesnik rijaliti programa Farma i Zadruga Kristijan Golubović, gostovao je u emisiji Puls Bara na Kurir televiziji gde se… »
Vesti dana »

Dvojica uhapšena zbog sumnje da su se napila i potukla na skupu u Sremskoj Mitrovici
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

BLISKOISTOČNI SUKOB: U izraelskom vazdušnom udaru ubijen lider Hamasa u Gazi; Fatah pozvao Hamas da preda vlast u Pojasu Gaze
RTV pre 51 minutajoš 6 povezanih