Повезане вести

Охи представљен: Надам се првом месту листе стрелаца

Охи представљен: Надам се првом месту листе стрелаца

Н1 Инфо 11.01.2022
Нови нападач Црвене звезде Охи Омоијуанфо истакао је велико задовољство због доласка на Маракану и најавио високе амбиције на тимском и индивидуалном плану. Норвежанин је у Београд стигао из редова Молдеа за који је у прошлој… »
Охи: Од раније сам знао доста тога о историји Звезде

Охи: Од раније сам знао доста тога о историји Звезде

Спортски журнал 11.01.2022
Нови фудбалер Црвене звезде Охи Омојуанфо рекао је да верује да ће црвено-бели освојити титулу првака Србије и трофеј у националном Купу и додао да је спреман да испуни све што се од њега буде захтевало. "Спреман сам да помогнем… »
Охи у Звездином дресу: Сви брину о мени, потрудићу се да будем први стрелац

Охи у Звездином дресу: Сви брину о мени, потрудићу се да будем први стрелац

Нова 11.01.2022
Прво појачање Црвене звезде у зимском прелазном року и званично је Охи Омоијуанфо. Охијев долазак у Звезду договорен је још летос, а Норвежанин је у уторак званично представљен у новом дресу. Уговор са њим потписан је на три… »
Охи силно мотивисан да престигне рикарда: Ново Звездино голгетерско чудо има јасан циљ

Охи силно мотивисан да престигне рикарда: Ново Звездино голгетерско чудо има јасан циљ

Вечерње новости 11.01.2022
ФОТО: ФК Црвена звезда/Фејсбук Норвежанин је стигао из Молдеа, а уговор са клубом из Љутице Богдана је потписао на три године и задужио је дрес са бројем 99. - До сада сам већ рекао много тога о Црвеној звезди. Одлично су ме… »
Стигао Охи: - "убица голмана" Звезда представила највеће појачање, он одмах најавио: Нападам прво место листе стрелаца /видео/…

Стигао Охи: - "убица голмана" Звезда представила највеће појачање, он одмах најавио: Нападам прво место листе стрелаца /видео/…

Спортал блиц 11.01.2022
представила је ново појачање. Нови нападач црвено-белих је , некадашњи нападач Молдеа, који је данас у званичним просторијама на стадиону "Рајко Митић" представљен као нови фудбалер београдског клуба. Норвежанин није крио… »

Вести дана »