Povezane vesti
Prve reči Novaka po izlasku iz pritvora: Slobodan sam sad, videćemo sutra AUDIO
Nova 11.01.2022
Najbolji teniser planete Novak Đoković poslao je poruku posle puštanja iz pritvora u Australiji. Na Jutjubu je objavljena audio poruka, mada nije poznato kome je namenjena, a u kojoj Novak kaže da je slobodan. „Tebra, pušten sam, evo me u kući… »
Procurila Novakova dramatična poruka iz Australije: Danas sam slobodan čovek, sutra ko zna! (video)
Mondo 11.01.2022
Poslušajte! Poslušajte! Portal " Serbian Times" objavio je audio snimak za koji tvrdi da je poruka koju je Novak Đoković poslao jednom prijatelju. U toj audio poruci, čuje se javljanje prijatelju da je stigao u kuću posle izlaska iz pritvora, uz… »
Objavljena Novakova audio poruka po puštanju iz pritvora
Vesti online 11.01.2022
Audio poruka Novaka Đokovića, koju je poslao nakon izlaska iz pritvora, objavljena je na “Jutjubu”. U njoj srpski teniser ističe da je na slobodi, ali završava i sa nesigurnošću u to šta će se desiti u budućnosti. – Tebra, pušten sam… »
Vesti dana »

Toliko o zvučnom topu: Reporter N1 bio na licu mesta i nije ništa čuo
Kurir pre 20 minutajoš 49 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih

Uživo ugljenisana tela izvlače iz diskoteke smrti u Kočanima! Otkriveno šta je uzrok stravičnog požara, Makedonci u agoniji traže najmilije (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 71 povezana

Vlada Srbije će proglasiti 18. mart Danom žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana