Повезане вести

"Ако Новак буде играо, сви би требало да штрајкују" Италијан жестоко оплео по Ђоковићу и одлукама Аустралије

"Ако Новак буде играо, сви би требало да штрајкују" Италијан жестоко оплео по Ђоковићу и одлукама Аустралије

Спортал блиц 12.01.2022
Ситуација око у медијима је прилично замршена. Многи га прозивају и критикују, док му остали "држе страну". Један од ових из "прве категорије" је и Италијан , човек који је и у претходном периоду имао само речи критике ка првом… »
Бивши тренер Новака: Причао сам са Ђоковићем, никада није био у горој ситуацији

Бивши тренер Новака: Причао сам са Ђоковићем, никада није био у горој ситуацији

Нова 12.01.2022
Новак Ђоковић и даље чека одлуку Алекса Хока, министра Аустралије за имиграције, како би био сигуран да му виза неће бити укинута и да неће бити депортован. Након свега је одлучио да се огласи и Борис Бекер, бивши тренер… »
Шок, Аустралија спрема депортацију Новаку? Боравак би био „опасан преседан“

Шок, Аустралија спрема депортацију Новаку? Боравак би био „опасан преседан“

Нова 12.01.2022
Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете, неће бити депортован ове среде, али је његово саопштење изазвало лавину реакција и нових потеза. Србин је и ове среде одрадио тренинг на „Род Лејвер“ арени, а недуго након тога је из… »
Ко призна, пола му се прашта: Ванредно саопштење Новака Ђоковића које је шокирало свет – ‘Заражен сам отишао да дам интервју’…

Ко призна, пола му се прашта: Ванредно саопштење Новака Ђоковића које је шокирало свет – ‘Заражен сам отишао да дам интервју’…

Хот спорт 12.01.2022
Ово је морало да се деси. Након бројних спекулација око ‘случаја Новак Ђоковић’ и његовог ПЦР теста, најбољи тенисер света одлучио је да се огласи и стави тачку на целу причу. Након што је победио на викторијанском суду, српски… »
Причао сам с Новаком, никад није био у горој ситуацији: Бивши тренер одбрусио Енглезима - Њега морате да поштујете!

Причао сам с Новаком, никад није био у горој ситуацији: Бивши тренер одбрусио Енглезима - Њега морате да поштујете!

Мондо 12.01.2022
Борис Бекер је открио детаље разговора са својим некадашњим пуленом. Борис Бекер је открио детаље разговора са својим некадашњим пуленом. Наставља се случај Новака Ђоковића, а из Аустралије непрекидно стижу нове информације… »
Новак фотком с тренинга послао моћну поруку: Цела Аустралија га прозива, а он је играо са њиховим играчем! (фото)

Новак фотком с тренинга послао моћну поруку: Цела Аустралија га прозива, а он је играо са њиховим играчем! (фото)

Мондо 12.01.2022
Најбољи тенисер света и даље привлачи много пажње у Аустралији, али и широм света. Најбољи тенисер света и даље привлачи много пажње у Аустралији, али и широм света. Нове информације из Аустралије о Новаку Ђоковићу не… »
Шок! Ђоковић пред депортацијом? Аустралија спрема најгори сценарио за Србина: Не смемо да дозволимо овакав преседан

Шок! Ђоковић пред депортацијом? Аустралија спрема најгори сценарио за Србина: Не смемо да дозволимо овакав преседан

Спортал блиц 12.01.2022
Најбољи тенисер света неће бити депортован данас, међутим то је покренуло лавину нових информација са свих страна. Србин је и данас одрадио нови тренинг на "Род Лејвер" арени, да би потом из канцеларије министра за имиграцију… »
Ђоковићу прети казна затвора од пет: Година?! Аустралијанци после Новаковог саопштења упутили жестоке речи: Шири се истрага…

Ђоковићу прети казна затвора од пет: Година?! Аустралијанци после Новаковог саопштења упутили жестоке речи: Шири се истрага…

Спортал блиц 12.01.2022
Као да нема краја агонији . Најбољи на свету је синоћ објавио званично саопштење у којем је објаснио детаље око теста на корона вирус, као и целокупне ситуације, а сада су стигле нове информације из Аустралије по којима би… »
Цео свет чека одлуку једног човека: Ђоковић и даље не зна хоће ли бити депортован, ево и због чега

Цео свет чека одлуку једног човека: Ђоковић и даље не зна хоће ли бити депортован, ево и због чега

Спортал блиц 12.01.2022
Најбољи тенисер света неће бити депортован данас! Ако је веровати Аустралијанцима. Србин је и данас одрадио нови тренинг на "Род Лејвер" арени, а из канцеларије министра за имиграцију Алекса Хока још увек нема новости да ли ће… »
Огласио се Новак Ђоковић: После овог саопштења ће целом свету бити јасне многе ствари: Осетио сам обавезу да то одрадим

Огласио се Новак Ђоковић: После овог саопштења ће целом свету бити јасне многе ствари: Осетио сам обавезу да то одрадим

Спортал блиц 12.01.2022
Најбољи тенисер света одлучио је да се званичним саопштењем обрати целом свету и тако стави тачку на бројна нагађања. Подсетимо, он је у ноћи између недеље и понедељка на суду добио пресуду у своју корист и тако после седам… »
"Ђоковић је и даље у шоку" Борис Бекер: Причао сам са Новаком...

"Ђоковић је и даље у шоку" Борис Бекер: Причао сам са Новаком...

Вечерње новости 11.01.2022
Фото АП Свестан је легендарни Немац да ће публика умети звиждуцима да поздрави Новака Ђоковића. - Сигуран сам да ће бити звиждука, али Новак је навикао на то. Увек је био борац, морао је да се бори против свих и да побеђује… »

Вести дана »