Povezane vesti
Dijana Đoković: Novakovo je pravo da se ne vakciniše
Danas 12.01.2022
Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta Novaka, kaže da je pravo njenog sina da se ne vakciniše, kao i da on mnogo brine o svom telu. “Novak ima 34 godine i ja kao majka nemam način da vršim neki pritisak, on ima svoju filozofiju života… »
Dijana Đoković: Novakovo je pravo da se ne vakciniše
N1 Info 12.01.2022
Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera sveta Novaka, kaže da je pravo njenog sina da se ne vakciniše, kao i da on mnogo brine o svom telu. “Novak ima 34 godine i ja kao majka nemam način da vršim neki pritisak, on ima svoju filozofiju života… »
VIDEO Dijana odgovorila na najteže pitanje o Novaku: Moj sin nije ubica
Nova 12.01.2022
Dijana Đoković, majka prvog tenisera planete Novaka Đokovića, objasnila je da ne želi da se meša u Novakove stavove po pitanju vakcine. Ona je, govoreći za australijske medije napomenula i da njega niko ne može da prisili da se vakciniše, ako to… »
Vesti dana »
Određen pritvor aktivisti privedenom tokom protesta ispred novosadske skupštine
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 14 povezanih
Šest sati drame u južnoj Koreji: Predsednik je povukao očajnički potez da sačuva fotelju, sad ga čeka pakao
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Tužilac Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Radio sto plus pre 3 satajoš 13 povezanih
Vučić najavio manje kreditno učešće za mlade da bi lakše kupovali stanove: Ovo su mogući razlozi
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih