Повезане вести
Костић демантовао писање "данаса" да би могао бити кандидат опозиције за изборе: Објавили текст, а нису ме ни позвали за…
Курир 12.01.2022
Председник Српске академије наука и уметности (САНУ) Владимир Костић реаговао је на спекулације листа Данас, који је у власништву Јунајтед групе Драгана Шолака, да ће бити кандидат опозиције на предстојећим председничким… »
Председник САНУ: Опозиција ме није контактирала, не бих пристао да се кандидујем
Н1 Инфо 12.01.2022
Председник Српске акдемије науке и уметности (САНУ) Владимир Костић саопштио је да га нико из опозиције није контактирао у вези кандидовања на предстојећим изборима и да такав позив, да је до њега и дошло, не би ни прихватио… »
Академик Костић: Нико ме није звао нити бих пристао да будем на листи
Дневник 12.01.2022
БЕОГРАД: Председник Српске академије наука и уметности (САНУ) Владимир Костић демантовао је данас писањелиста Данас да су га представници дела опозиције позвали да се њихово име нађе на њиховом изборном листићу и да има рок да… »
Костић: Опозиција ме није контактирала, не бих пристао да се кандидујем
Нова 12.01.2022
Председник Српске акдемије науке и уметности (САНУ) Владимир Костић саопштио је да га нико из опозиције није контактирао у вези кандидовања на предстојећим изборима и да такав позив, да је до њега и дошло, не би ни прихватио… »
Председник САНУ демантовао наводе Данаса о кандидатури
Данас 12.01.2022
Председник САНУ реаговао је поводом текста „Опозиција понудила председнику САНУ кандидатуру за шефа државе?“ у којем се наводи да се и он помиње међу потенцијалним председничким кандидатима опозиције. Одговор председника САНУ на… »
Опозиција понудила председнику САНУ кандидатуру за шефа државе?
Данас 11.01.2022
Међу потенцијалним председничким кандидатима опозиције помиње се и Владимир Костић, председник Српске академије наука и уметности (САНУ), коме је део опозиције упутио молбу да се његово име нађе на изборном листићу као и рок да… »
Вести дана »

Вучић: Криза у БиХ постаје жариште неизвесности, учинићемо све да сачувамо мир и стабилност
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

Рубио: Данас ћемо објавити да ли ће санкције Русији ступити на снагу
Политика пре 2 сатајош 39 повезаних

Селаковић: Одузимање мандата Додику насилно поништавање демократске воље грађана
Еуроневс пре 1 сатјош 179 повезаних

Министарство пољопривреде о заплени 40 тона пилећег меса зараженог салмонелом
Нова пре 2 сатајош 36 повезаних