Povezane vesti
Priboj je ispit jesmo li ljudi ili nismo: Predsednik Vučić poslao jasnu poruku
Večernje novosti 12.01.2022
Foto: Novosti - Ne sme da se događa da deca pevaju da neko puca u džamije. Ja ću sada više govoriti šta mi Srbi ne smemo da radimo, što bih voleo da neki drugi urade i na drugoj strani. Poštujemo našu crkvu, idemo u manastire, moramo da poštujemo i ona… »
Vučić: Priboj je ispit jesmo li ljudi ili nismo, ko misli da može nekog da ugrozi imaće posla sa državom
RTS 12.01.2022
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je u Priboju Srbima i Bošnjacima da će svako ko pomisli da može da ugrozi nečiju kuću i život, nečiju crkvu ili džamiju, imati posla sa državom koja će u takvim slučajevima reagovati nemilosrdno. "Mogao bih da pričam o… »
Moćna poruka predsednika: Za nas je Priboj ispit, jesmo li ljudi ili nismo! Ko to pokuša da sruši, imaće posla sa državom!
Kurir 12.01.2022
* Država će biti nemilosrdna: Ljudi koji su pevali Sjenica, nova Srebrenica... biće sankcionisani i dobiće premeštaj iz Priboja, a tužilac već radi svoj posao * I ja imam dva sina, ne bih bez ijednog da ostanem, poručio i dodao da će danas više… »
Predsednik obećao velika ulaganja: Sledi obnova gimnazije, Opšte bolnice i Doma zdravlja u vrednosti od 15 miliona evra
Večernje novosti 12.01.2022
Foto: Novosti - Došao sam da vam kažem nekoliko važnih stvari. Vidite koliko smo uradili poslednjih godina u Priboju. To su velika ulaganja, najpre u puteve, oko 8 miliona evra. Pre kraja jeseni ćemo ovde dovesti gas. Tome se raduju ljudi u industrijskoj… »
Vučić u Priboju: "Ne sme da nam se događa da nam deca pevaju da neko puca na džamije, ako neko misli nešto da ruši, imaće…
Blic 12.01.2022
U Priboju smo u poslednjih nekoliko godina uradili mnogo, vidite kao stvari napreduju, od poslednje posete vidite koliko napreduje put od Kokinog broda preko Rutoša, do Pribojske banje, i verujem da ćemo ga do maja, početka juna, rekao je predsednik… »
Vesti dana »
VIDEO Skup podrške Hrki i Jaćimovićima: Građani kod Banovine odali poštu stradalima u padu nadstrešnice
Radio 021 pre 15 minutajoš 44 povezane
Opozicija u Skupštini traži novi REM zbog nasilja na televizijama, vlast poziva na glasanje
Serbian News Media pre 25 minutajoš 23 povezane
Magla stvara velike gužve na aerodromu „Nikola Tesla“, kamioni na granicama čekaju do sedam sati
Serbian News Media pre 25 minutajoš 18 povezanih
Prolećnih 23°C, pa jaka kiša i zahlađenje: Evo kada se očekuje promena vremena u Srbiji
Telegraf pre 25 minutajoš 21 povezana