Povezane vesti
Priboj je ispit jesmo li ljudi ili nismo: Predsednik Vučić poslao jasnu poruku
Večernje novosti 12.01.2022
Foto: Novosti - Ne sme da se događa da deca pevaju da neko puca u džamije. Ja ću sada više govoriti šta mi Srbi ne smemo da radimo, što bih voleo da neki drugi urade i na drugoj strani. Poštujemo našu crkvu, idemo u manastire, moramo da poštujemo… »
Moćna poruka predsednika: Za nas je Priboj ispit, jesmo li ljudi ili nismo! Ko to pokuša da sruši, imaće posla sa državom!
Kurir 12.01.2022
* Država će biti nemilosrdna: Ljudi koji su pevali Sjenica, nova Srebrenica... biće sankcionisani i dobiće premeštaj iz Priboja, a tužilac već radi svoj posao * I ja imam dva sina, ne bih bez ijednog da ostanem, poručio i dodao da će danas više… »
Vučić: Priboj je ispit jesmo li ljudi ili nismo, ko misli da može nekog da ugrozi imaće posla sa državom
RTS 12.01.2022
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je u Priboju Srbima i Bošnjacima da će svako ko pomisli da može da ugrozi nečiju kuću i život, nečiju crkvu ili džamiju, imati posla sa državom koja će u takvim slučajevima reagovati nemilosrdno. "Mogao… »
Predsednik obećao velika ulaganja: Sledi obnova gimnazije, Opšte bolnice i Doma zdravlja u vrednosti od 15 miliona evra
Večernje novosti 12.01.2022
Foto: Novosti - Došao sam da vam kažem nekoliko važnih stvari. Vidite koliko smo uradili poslednjih godina u Priboju. To su velika ulaganja, najpre u puteve, oko 8 miliona evra. Pre kraja jeseni ćemo ovde dovesti gas. Tome se raduju ljudi u… »
Vučić u Priboju: "Ne sme da nam se događa da nam deca pevaju da neko puca na džamije, ako neko misli nešto da ruši…
Blic 12.01.2022
U Priboju smo u poslednjih nekoliko godina uradili mnogo, vidite kao stvari napreduju, od poslednje posete vidite koliko napreduje put od Kokinog broda preko Rutoša, do Pribojske banje, i verujem da ćemo ga do maja, početka juna, rekao je predsednik… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi idu peške iz Beograda u Novi Sad - kolona stigla u Novu Pazovu; Policija obezbeđuje trasu šetnje
RTV pre 29 minutajoš 47 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 34 minutajoš 31 povezana
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu – više od 30 tela izvučeno iz reke
RTS pre 59 minutajoš 50 povezanih
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu, strahuje se da nema preživelih
BBC News pre 2 satajoš 37 povezanih