Povezane vesti
"Car je stalno dodiruje, samleo bih ih": Šokantno priznanje Dejana Dragojevića nakon Dalilinog flerta sa bivšim ljubavnikom
Blic 12.01.2022
Dejan Dragojević otvorio je dušu, otkrio šta ga najviše muči i šta misli o odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara. - Kako si Dejane? - pitalo ga je Drvo. - Lepo, lep mi je osećaj u organizmu. Mada, ja stalno menjam raspoloženje. U kući nema… »
Opraštam mu sve uvrede, opravdavam ga! Maloletnica spremna da se ponizi zbog Mensura, ne može da podnese da ga vidi pored…
Kurir 12.01.2022
Milica Veselinović je nakon Dejan Dragojevića otišla u Rajski vrt i Drvetu mudrosti otvorila dušu o trenutnom emotivnom stanju, ljubavoj vezi sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem kao i suparnici Ani Jovanović: - Kako si, Milice? - pitalo je… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi objavili mapu protesta: Evo kojim ulicama će se sutra šetati i šta će sve biti zatvoreno (foto)
Blic pre 44 minutajoš 41 povezana

UŽIVO "15. za 15" danas u Beogradu: Građani se okupljaju širom grada, drugi putuju na skup
Radio 021 pre 14 minutajoš 77 povezanih

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 44 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 20 minutajoš 8 povezanih

Vučić u obilasku Ekspa: Uveren sam da ćemo danas izdržati sve pritiske i napade
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih