Povezane vesti

Društvenim mrežama kruži molba jednog oca - Beograđani se rastužili: Traži karticu, ali ne onu od banke - Srce mi puca!

Društvenim mrežama kruži molba jednog oca - Beograđani se rastužili: Traži karticu, ali ne onu od banke - Srce mi puca!

Mondo 12.01.2022
Tužni otac kaže da je na kartici koju je izgubio u Beogradu sve. Tužni otac kaže da je na kartici koju je izgubio u Beogradu sve. Društvenim mrežama kruži oglas jednog tužnog oca. Beograđanin je izgubio, neki bi rekli sitnicu, ali njemu veoma… »
Srce će mu pući! Pretužna poruka jednog oca na mrežama izazvala veliku pažnju, izgubio je dragocen predmet (foto)

Srce će mu pući! Pretužna poruka jednog oca na mrežama izazvala veliku pažnju, izgubio je dragocen predmet (foto)

Srbija danas 12.01.2022
Apel neutešnog čoveka koji je izgubio sitnicu koja mu znači sve. Jedan Beograđanin izgubio je, mnogi bi rekli sitnicu, koja njemu znači život. Neutešan apelovao je na sugrađane da mu pomogne da pronađe USB koji je izgubio. Ali zašto mu je on… »
"Srce mi puca zbog toga": Beograđanin je izgubio jednu sićušnu stvar, a to mu znači kao ceo život! Iz ovog kratakog oglasa…

"Srce mi puca zbog toga": Beograđanin je izgubio jednu sićušnu stvar, a to mu znači kao ceo život! Iz ovog kratakog oglasa…

Blic 12.01.2022
Beograđanin je izgubio jednu sićušnu stvar, a to mu bukvalno znači kao ceo život! Iz očaja, napisao je i oglas, a svi koji znaju koliko taj predmet vredi, dele ga društvenim mrežama. "Ako nađete memorijsku karticu, molim vas, vratite je. Na njoj… »

Vesti dana »