Povezane vesti
Lančani sudar na Pančevačkom putu: U udesu učestvovala četiri vozila, jedno potpuno uništeno! (foto)
Mondo 12.01.2022
Od siline udara dva automobila su izletela sa kolovoza preko ostrva i završila u traci za suprotan smer. Od siline udara dva automobila su izletela sa kolovoza preko ostrva i završila u traci za suprotan smer. Danas oko 15.30 minuta se na Pančevačkom… »
Teška saobraćajna nezgoda: Sudar četiri vozila na Pančevačkom putu, od siline udara dva automobila izletela u kontra smer
Blic 12.01.2022
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se oko 16 sati an Pančevačkom putu kada se sudarilo najmanje četiri vozila. Od siline udara dva automobila su izletela sa kolovoza preko ostrva i završila u traci za suprotan smer. Do incidenta je došlo na poslednjem… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana