Povezane vesti
"Pitao me je ono najtužnije, odgovorio sam mu iskreno": Matejev otac posetio Renata Grbića, heroja sa Dunava!
Mondo 12.01.2022
Nenad Periš je sa mora i o rekama ne zna ništa. Došao je da pita Renata Grbića za mišljenje i savet. Nenad Periš je sa mora i o rekama ne zna ništa. Došao je da pita Renata Grbića za mišljenje i savet. Otac Mateja Periša (27), mladića iz… »
"To mi daje nadu": Otac Mateja Periša se sastao sa herojem Dunava Renatom Grbićem: "o reci ne znam ništa, dolazim sa mora"
Blic 12.01.2022
Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra, došao je danas u konobu kod Renata Grbića. Grbić je u poslednja dva dana spasio dve žene od utapanja, a ukupno do sada 32 osobe. Matejev otac je očajan… »
Matej je imao vodootporan telefon, policija je već napravila sledeći korak: Ispovest Matejevog oca za Mondo
Mondo 12.01.2022
Nenad Periš, otac nestalog Mateja, od 31. decembra kada mu je javljeno da je njegov sin nestao u Beogradu, živi u agoniji. Za Mondo je pričao o detaljnoj istrazi koja traje danima, šta mu najteže pada, ali i na čemu je posebno zahvalan. Nenad… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 41 minutajoš 40 povezanih
SAOPŠTENJE - Savo otišao zbog Kerkeza, Partizan traži novog trenera!
Sportske.net pre 42 minutajoš 28 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 4 satijoš 21 povezana
Ivanović: Beograd i Priština partneri u izvlačenju Srbije sa Kosova i Metohije
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih