Povezane vesti
Đorđe David o porodici: Moja ćerka je stoka namazana, na moju foru! Kad me nema 3 dana ona uradi šta me najviše boli
Kurir 12.01.2022
Muzičar Đorđe David posvećen je kandidatima u muzičkom takmičenju, a kako kaže, zna kada je vreme za šalu, a kada za rad i trud. Za sebe roker kaže da se trudi da odgovori svim obavezama budući da je profesionalac, a osim u Grandu, angažovan je i u… »
"Moja ćerka je jedna stoka namazana": Đorđe David otkrio šta mu najteže pada kod naslednice - to mi je najgora kazna
Mondo 12.01.2022
Đorđe David je bio iskren u komentarisanju poslovnog i privatnog života. Đorđe David je bio iskren u komentarisanju poslovnog i privatnog života. Dorđe David je već duže vreme prisutan u Zvezdama Granda kao član žirija i mentor, i veoma je posvećen… »
Vesti dana »

Dva veoma topla dana pred nama: Maksimalna temperatura iznad 40C
Novi magazin pre 3 minutajoš 22 povezane

VIDEO Navijači iznenadili Partizanove fudbalere na aerodromu: Pogledajte frapirana lica kada su izašli iz aviona
Nova pre 39 minutajoš 15 povezanih

"Crn dan u francuskoj istoriji": Ministar pravde Levin: Ako je Pariz priznao Palestinu, Izrael treba da anektira okupiranu Zapadnu obalu
Blic pre 4 satijoš 10 povezanih

Hitna pomoć: Noć u Beogradu protekla relativno mirno, bez udesa i većih incidenata
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih