Povezane vesti
Vučić o najvažnijim temama: Ja sam svoju misiju negde ispunio, vreme je za neke druge ljude!
Kurir 12.01.2022
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u večerašnjem gostovanju na televiziji RTS govoriće o mnogim aktuelnim temama. - Možda sam i kasnio sa odlaskom u Priboj, bolje ikad, nego nikada. Naš posao je da brinemo i da rešavamo probleme. Na ovom važnom putu… »
Važno obraćanje Aleksandra Vučića! Predsednik Srbije večeras gost na RTS!
Kurir 12.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost televizije RTS večeras od 21 sat Referendum, litijum, građanski protesti, odnosi u regionu i odnosi sa velikim silama neke su od tema o kojima će govoriti predsednik Srbije. Šta Srbija može da učini za Novaka… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 31 minutajoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 18 povezanih

Dvojica najmlađih stala pred kamere: Da li je ovo znak, već se zna Pešićevih 12 na Eurobasket?
Mondo pre 21 minutajoš 42 povezane