Повезане вести
Вучић о најважнијим темама: Ја сам своју мисију негде испунио, време је за неке друге људе!
Курир 12.01.2022
Александар Вучић, председник Србије у вечерашњем гостовању на телевизији РТС говориће о многим актуелним темама. - Можда сам и каснио са одласком у Прибој, боље икад, него никада. Наш посао је да бринемо и да решавамо… »
Важно обраћање Александра Вучића! Председник Србије вечерас гост на РТС!
Курир 12.01.2022
Председник Србије Александар Вучић биће гост телевизије РТС вечерас од 21 сат Референдум, литијум, грађански протести, односи у региону и односи са великим силама неке су од тема о којима ће говорити председник Србије. Шта Србија… »
Вести дана »
(Видео) Жесток судар на Мосту на Ади: Уништено возило преврнуто насред пута, делови возила и стакло расути свуда
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Због ових тврдњи је Мина Врбашки кажњена милионском сумом Санкционисана је у Елити због изношења лажи, ово су детаљи
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Трамп сазнао досад непознате детаље о преговорима у Москви Састао се са своја два кључна човека: Обавештени и Украјинци
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Фото) Возач "БМВ-а" имао летње гуме у тренутку несреће? Нови детаљи стравичног удеса у Новом Саду: "Чекао је да му их неко донесе из иностранства"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Након привођења због сумње да је учествовао у намештању тендера, Стефано Санино напушта функцију у Европској комисији
Данас пре 2 сатајош 2 повезане