Povezane vesti
VIDEO Uhapšen vozač autobusa u Mirijevu: Blokirao ulicu sat vremena
Nova 13.01.2022
Vozač autobusa na liniji 74 blokirao je večeras ulicu u beogradskom naselju Mirijevu na oko sat vremena. Kako saznaje Telegraf, zbog tog autobusa je veliki broj drugih vozila stajao. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) Vozač je, kako nezvanično… »
Vozili drogirani i bez dozvole: Dvojica vozača zaustavljena na Novom Beogradu
Nova 13.01.2022
Saobraćajna policija u Beogradu isključila je iz saobraćaja dva vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačkih dozvola, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Kako se navodi u saopštenju, u… »
Akcija saobraćajne policije u NBG: 2 vozača bila pod dejstvom droge i bez dozvole
Kurir 13.01.2022
Saobraćajna policija u Beogradu isključila je iz saobraćaja dva vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačkih dozvola. - U Novom Beogradu, u Bulevaru Nikole Tesle, policija je zaustavila vozača (21), nakon… »
U Zemunu zaustavljen muškarac (39): Vozio pod dejstvom droge
Kurir 13.01.2022
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu u Ulici cara Dušana u Zemunu isključili su iz saobraćaja vozača (39) "ford fokusa" koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom opijata, metadona i benzodiazepina. Takođe, daljom kontrolom… »
Vozio pod dejstvom opijata, metadona i benzodiazepina
Nova 13.01.2022
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu u Ulici cara Dušana u Zemunu isključili su iz saobraćaja tridesetdevetogodišnjeg vozača „ford fokusa“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom opijata, metadona i benzodiazepina. Takođe… »
Vesti dana »
Sektor za vanredne situacije biće prisutan u svim sredinama gde bude potrebno
RTK pre 35 minutajoš 40 povezanih
Održana sednica Republičkog štaba za vanredne situacije: Od srede stabilizacija vremena, hidrološka situacija povoljna
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 81 povezana
Tramp: SAD imaju pravo da deluju ako postoji pretnja, ne treba mi međunarodno pravo
NIN pre 36 minutajoš 54 povezane
Ojadili baku (82) za 1,5 miliona dinara da bi joj navodno rešili porodične probleme: Uhapšeno četvoro prevaranata iz Rume
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Radio sto plus pre 1 satjoš 21 povezana