Повезане вести

"Молила сам Бога да то не уради тада": Барбара открила како ју је запросио Дарко Лазић и није урадио оно што би свака жена…

"Молила сам Бога да то не уради тада": Барбара открила како ју је запросио Дарко Лазић и није урадио оно што би свака жена…

Блиц 13.01.2022
Дарко Лазић недавно је верио своју девојку Барбару Бобак, а она је открила детаље романтичног тренутка, те признала да није желела да се то догоди за дочек Нове године. - Што се веридбе тиче, знам да су сви очекивали неки… »
Увео ме у златару и рекао "бирај": Барбара открила детаље - Дарко Лазић верио певачицу у тржном центру!

Увео ме у златару и рекао "бирај": Барбара открила детаље - Дарко Лазић верио певачицу у тржном центру!

Мондо 13.01.2022
Одвео ме је у тржни центар да његовој деци одаберемо обућу, а онда је угледао златару... Одвео ме је у тржни центар да његовој деци одаберемо обућу, а онда је угледао златару... Певачица Барбара Бобак недавно је рекла "да"… »
Кренули смо по патике, а онда је викнуо бирај: Барбара открила како ју је Дарко запросио, а да је урадио ово повраћала би!

Кренули смо по патике, а онда је викнуо бирај: Барбара открила како ју је Дарко запросио, а да је урадио ово повраћала би!

Курир 13.01.2022
Веза певача Дарка Лазића и његове колегинице Барбаре Бобак од самог почетка била је пуна контроверзи. Од тога да је због ње оставио породицу, па све до прича да је њихова љубав маркетиншки трик. Ипак, да су емоције праве њих… »

Вести дана »