Povezane vesti
„Ja sam 19 godina u samici“: Burno na suđenju za prvu otmicu zemunskog klana
Nova 13.01.2022
Suđenje Milanu Radukiću, Saši Đajiću, Goranu Ristiću i Nikoli Bajiću za razbojništvo iz 1997. godine, koje su prema optužnici počinili nakon otmice Novaka Stevanića, odloženo je juče u Višem sudu zbog štrajka advokata. Sledeće je zakazano… »
Ponovo odloženo suđenje za prvu otmicu zemunskog klana
Dnevnik 13.01.2022
BEOGRAD: U Višem sudu u Beogradu danas je za 25. februar, odloženo suđenje dvojici bivših policajaca i dvojici pripadnika "zemunskog klana", koji se terete za razbojništvo i otmicu Novaka Stevanovića (22) 1997. godine, posle ćega je on izvršio… »
Pripadnik zemunskog klana besneo u sudnici: Bajić sa optuženičke klupe vikao ja sam 15 godina u samici
Kurir 13.01.2022
Suđenje četvorici optuženih za razbojništvo, koje se prema sumnjama tužilaštva dogodilo posle otmice studenta Novaka Stevanića (22), odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, zbog štrajka advokata. Advokati četvorice optuženih, pojavili su se… »
Vesti dana »
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 7 satijoš 4 povezane
Povređena studentkinja u Novom Sadu, premijer podneo ostavku - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 28 minutajoš 3 povezane
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 9 satijoš 1 povezana