Povezane vesti
Dalila sve prisnija sa Carem: Dejana ponovo ponizila i oterala od sebe, on jurio za njom: "Šta sam ti uradio?!"
Blic 13.01.2022
Dalila Dragojević, tokom boravka u izolaciji ponovo se zbližila sa bivšim ljubavnikom Filipom Carem, sa kojim se prisećala trenutaka kada su bili zajedno. Nakon toga, Dejan Dragojević prišao je Dalili kako bi je pitao u čemu je problem i zbog čega ga… »
Sramota me je zbog s*ksa sa tobom! Dalila sve sasula Caru u lice, on joj predložio da budu zajedno, a evo do kad!
Kurir 13.01.2022
Dalila Dragojević i Filip Car započeli su raspravu u izolaciji jer je ona ponovo pokušala da mu skrene pažnju da trenutak kada je ostavio: - Miš mi je pojeo čokoladicu ovde - rekla je Dalila. - Kod mene ima svašta, moram sutra pomeriti krevet. A vi tako… »
Vesti dana »
Aleksić: Vlast ne želi da ispuni preporuke ODIHR-a zato što znaju da više nemaju podršku građana
N1 Info pre 35 minutajoš 24 povezane
Prognoza za četvrtak, 14. maj: Sutra nakon hladnog jutra, sunčan i topao dan
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Prikrivali prihode, prijavili firmu kao neaktivnu i oštetili budžet za oko dva miliona dinara
Rešetka pre 40 minutajoš 18 povezanih
"Svi su imali nastup, samo je Lavina imala koncert" Evropa oduševljena Srbijom, mreže gore od komentara
Kurir pre 5 minutajoš 48 povezanih
Komentar: Zašto ceo svet sa pažnjom očekuje susret lidera Kine i SAD?
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane