Повезане вести
Огласио се директор Фајзера: Велики сам навијач Ђоковића, али… (ВИДЕО)
Вести онлине 13.01.2022
Генерални директор Фајзера Алберт Бурла изјавио је да велики навијач најбољег тенисера света Новака Ђоковића и додао да Србин сада има доста антитела пошто је преболео коронавирус. – Велики сам навијач Новака Ђоковића, али не… »
Директор фајзера подржао Новака: Порука Ђоковићу је шамар Аустралији
Вечерње новости 13.01.2022
Фото: Тањуг/АП/Д. Кујунџић У разговору за "Блумберг Маркетс анд финанце", емисију која се бави економијом, рекао је да је прележан корона вирус заштита од заражавања других, те Новака Ђоковића не види као опасност по друге. -… »
Директор фајзера подржао Нолета: ‘Ја сам Ђоковићев велики навијач! Прележан вирус даје заштиту’
Хот спорт 13.01.2022
Подршка од првог човека компаније која производи вакцине против ЦОВИД-19 вируса! Из тренутка у тренутак можемо видети оглашавања поводом ситуације у којој се нашао Новак Ђоковић у Аустралији. Критике и подршка долазе са свих… »
ЦЕО компаније Фајзер: Ја сам фан Ђоковића, али…
Н1 Инфо 13.01.2022
Много је реакција на случај Новака Ђоковића које пристижу са свих страна, а у разговору за "Блоомберг Маркетс анд Финанце" на све што се дешава на Аустралијан Опену осврнуо се и ЦЕО компаније Фајзер Алберт Бурла. „Као прво, ја… »
Неочекивано: Директор „Фајзера“ подржао Новака, причао о корони и Аустралији
Нова 13.01.2022
Новак Ђоковић је тема којом се баве на свим меридијанима у последњих осам дана. Управо због тога смо и сазнали да је велики навијач најбољег тенисера данашњице Алберт Бурла, генерални директор компаније "Фајзер". Он је у… »
Неочекивана подршка: Директор "Фајзера" стао уз Новака, а оно што је рекао је прст у око Аустралији
Спортал блиц 13.01.2022
Ситуација око изазвала је безброј реакција широм света, а своје мишљење је изнео и и ЦЕО компаније "Фајзер" Алберт Бурла. Бурла је у разговору за "Блоомберг Маркетс анд Финанце" истакао да је прележан вирус корона, такође један… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Јовановићи донели ТСЦ-у преокрет и победу за прекид црне серије
Спортске.нет пре 12 минутајош 27 повезаних
Плануле улазнице за "вечити дерби": Партизан распродао Београдску арену, клуб се хитно огласио
Мондо пре 31 минутајош 67 повезаних
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 1 сатјош 25 повезаних