Povezane vesti
Takmičar X Faktora umalo poginuo zbog slikanja: Pao sam sa 20 metara VIDEO
Nova 13.01.2022
Takmičar hrvatskog "X Factora" i plesač Leo Pavlačić otkrio je da se trenutno nalazi u bolnici na Kipru nakon što je doživio nezgodu. On se oglasio na društvenoj mreži Instagram iz bolnice na Kipru, gde se oporavlja posle jezivog pada s 20 metara visine… »
(Foto) "pao sam sa 20 metara visine, ne znam kako sam preživeo": Takmičar "X Faktora" umalo nastradao zbog fotografije
Blic 13.01.2022
Takmičar hrvatskog "X Factora" i plesač Leo Pavlačić otkrio je da se trenutno nalazi u bolnici na Kipru nakon što je doživio nezgodu. - Živ sam. Mislio sam ovaj trenutak proživeti samo s najbližima, ali dugo će trajati, pa da vas sve upozorim da pazite… »
Vesti dana »
Ministarka Đedović: Gledaćemo da ne povećavamo cenu goriva, mada bi ona realno bila 250 dinara
Radio sto plus pre 34 minutajoš 27 povezanih
Iran pojačao napade na zemlje Persijskog zaliva: Udari na naftna i gasna postrojenja, glavne mete Saudijska Arabija, UAE, Kuvajt i Katar!
Kurir pre 59 minutajoš 57 povezanih
Ostao i bez para i bez publike: Fon der Lajenova i Košta otkazali konferenciju sa Zelenskim
Pravda pre 3 satajoš 34 povezane
"Najzahtevnija operacija koju smo sproveli" Jović: Danas evakuišemo oko 250 državljana Srbije iz Katara, Kuvajta i Bahreina (video)
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Bajatović u emisiji "Direktno sa Minjom Miletić": Nema šokova na tržištu, očekujem da OFAK produži licencu za rad NIS-u
Euronews pre 29 minutajoš 249 povezanih