Povezane vesti
Mi smo dvoje ljudi koji su se razišli... Sale Tropiko otkrio da li je posle razvoda slavio praznike s Jovanom i ćerkama!
Mondo 13.01.2022
Jovana i Sale bili su nepunih 10 godina u braku. Jovana i Sale bili su nepunih 10 godina u braku. Sale Tropiko i Jovana Pajić razveli su se krajem prošle godine nakon skoro deset godina braka, što su obelodanili zajedničkim saopštenjem i poručili da… »
Sale Tropiko progovorio o razvodu od Jovane Pajić: Otrkio u kakvim su odnosima
Nova 13.01.2022
Pred sam kraj prethodne godine, odjeknula je vest o razvodu estradnog para Saleta Tropika i Jovane Pajić, koji su ubrzo ove navode i potvrdili. Iako su u zvaničnim saopštenjima za medije poručili da ne žele da se oglašavaju po tom pitanju, pevač je… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 2 satajoš 24 povezane

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 35 minutajoš 57 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 7 satijoš 27 povezanih