Povezane vesti
Novaka brani direktor fajzera: Objasnio zašto je važno što je preležao virus - "Ja sam navijač Đokovića, ali..."
Mondo 13.01.2022
Izgleda da je još jedan stručnjak poručio Australijancima da li je Đoković pretnja po njihov zdravstveni sistem ili nije... Izgleda da je još jedan stručnjak poručio Australijancima da li je Đoković pretnja po njihov zdravstveni sistem ili… »
Skandal uživo! "sa Srbima smo već imali probleme": Ovo je mržnja legendarne teniserke - vređa navijače zbog Đokovića!
Mondo 13.01.2022
Ksenofobične reči Martine Navratilove u razgovoru sa Đokovićem pokazuju njeno pravo lice... Ksenofobične reči Martine Navratilove u razgovoru sa Đokovićem pokazuju njeno pravo lice... Australija bruji - Novak Đoković bi mogao da ostane bez vize… »
Vesti dana »

Novi Sad: Policija uhapsila dve osobe koje su se automobilom zaletele u kolonu građana i studenata
Beta pre 12 minutajoš 75 povezanih

U toku obdukcija četvorice nastradalih na farmi u Topoli, proglašena trodnevna žalost
RTS pre 41 minutajoš 52 povezane

Tramp odobrio prodaju oružja Kijevu, Kongres dobio uputstva; Ukrajinci pogodili pijacu u Hersonu, ima poginulih i ranjenih
RTS pre 7 minutajoš 21 povezana

Petrov: Ne znam razloge ostavke dekana Pravnog, ne bih voleo da je pod uticajem plenuma
RTV pre 3 satajoš 17 povezanih

„Milioni na ulicama, radnici ujedinite se“: Širom sveta obeležava se Međunarodni praznik rada (FOTO)
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih