Povezane vesti
Đorđe David ŠOKIRAO pričom o svojoj supruzi! Konačno PRIZNAO zašto ne žive zajedno!
Svet & Skandal 13.01.2022
Đorđe David, popularni roker i član žirija Zvezda Granda, obožava svoju ćerkicu, ali ona ume i da se “naljuti” na njega. – Moja ćerka je jedna stoka namazana, na moju je foru potpuno. Kada me nema dva, tri dana sledi ignorisanje, što mene najviše na… »
"Moja ćerka je stoka namazana, na moju foru! Kad me nema 3 dana ona uradi šta me najviše boli": Đorđe David iskreno o porodici…
Blic 12.01.2022
Pevač Đorđe David kaže kako je maksimalno posvećen kandidatima u takmičenju "Zvezde Granda, te da zna kad je vreme za šalu, a kad za rad i trud, on je takođe progovorio i o svojoj porodici. Za sebe roker kaže da se trudi da odgovori svim obavezama budući… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 216 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 29 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 3 satajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih