Povezane vesti
Đorđe David ŠOKIRAO pričom o svojoj supruzi! Konačno PRIZNAO zašto ne žive zajedno!
Svet & Skandal 13.01.2022
Đorđe David, popularni roker i član žirija Zvezda Granda, obožava svoju ćerkicu, ali ona ume i da se “naljuti” na njega. – Moja ćerka je jedna stoka namazana, na moju je foru potpuno. Kada me nema dva, tri dana sledi ignorisanje, što mene najviše na… »
"Moja ćerka je stoka namazana, na moju foru! Kad me nema 3 dana ona uradi šta me najviše boli": Đorđe David iskreno o porodici…
Blic 12.01.2022
Pevač Đorđe David kaže kako je maksimalno posvećen kandidatima u takmičenju "Zvezde Granda, te da zna kad je vreme za šalu, a kad za rad i trud, on je takođe progovorio i o svojoj porodici. Za sebe roker kaže da se trudi da odgovori svim obavezama budući… »
Vesti dana »
NIS u kandžama politike: Sve dok Vašington iz Moskve čuje "njet", neće reći Beogradu "yes"
N1 Info pre 27 minutajoš 176 povezanih
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 23 povezane
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 42 minutajoš 62 povezane
Telekom stipendirao studente na Koledžu Evrope, čija je rektorka danas privedena
N1 Info pre 2 satajoš 49 povezanih