Povezane vesti
Tragičan epilog potrage u Banjaluci: Slobodan Majstorović pronađen mrtav
Blic 13.01.2022
Slobodan Majstorović (70) koji je u nedelju nestao na području Banjaluke, pronađen je danas mrtav, potvrđeno je za Srpskainfo. Nestanak Majstorovića su u nedelju prijavili njegovi prijatelji sa kojima je popio kafu u restoranu „Sirano“ i zatim se oko… »
Velika potraga u Banjaluci: Četiri dana ni traga od Slobodana Majstorovića, porodica i prijatelji mole za pomoć (foto)
Blic 13.01.2022
Policija i veliki broj prijatelja intezivno traga za Slobodanom Majstorovićem (70) kojem se od nedelje gubi svaki trag. Prijatelji nestalog Majstorovića ističu da je do sada više od 100 ljudi učestvovalo u potrazu i da je sve prijavljeno policiji, ali da… »
Vesti dana »

„Izađi Mali“: Sindikati u kulturi za danas u Beogradu najavili protest zbog lošeg materijalnog stanja zaposlenih
Nova pre 6 satijoš 7 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima: „Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo“
Nova pre 2 satajoš 3 povezane

Student Luka Stevanović posle tri meseca kućnog pritvora ostaje istrajan u borbi za ispunjenje studentskih zahteva: Gledam na slobodu sa malo prisnije strane nego što sam gledao ranije
Glas Šumadije pre 3 satajoš 4 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 16 minutajoš 22 povezane