Povezane vesti
Vučević: Evropska prestonica kulture je titula koja nam širi vidike
RTV 13.01.2022
NOVI SAD - Od danas je Novi Sad zvanično postao Evropska prestonica kulture. Tim povodom gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ugostio je gradonačelnike Rijeke, Eš sir Alzeta, Temišvara, kao i Bad Išla. Evropska prestonica kulture(EPK) je titula koja… »
Vučević sa gradonačelnicima iz Evrope: Srećan sam što sam deo Novog Sada
Dnevnik 13.01.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas se sastao sa gradonačelnicima iz nekoliko evropskih gradova. "Od danas je Novi Sad zvanično postao Evropska prestonica kulture i tim povodom sam ugostio gradonačelnike iz Evrope. Zaista sam uživao u razgovoru… »
Vesti dana »

Referendum u srpskoj 25.: Oktobra Narodna skupština RS usvojila zaključke: Niko nije bio protiv
Blic pre 54 minutajoš 5 povezanih

Protesti u više gradova Srbije (VIDEO, FOTO): Policijski kordoni sprečili građane da priđu bliže zgradi RTS-a
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana

Odbijanje kandidata Srpske liste i Srpske demokratije: Ko od Srba može da učestvuje na izborima na Kosovu?
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

FBI pretresao kuću i kancelariju Džona Boltona zbog moguće zloupotrebe poverljivih podataka
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Završen 31. SFF: Srpski film „Vetre, pričaj sa mnom“ dobio Srce Sarajeva za najbolji igrani film
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana