Povezane vesti
Špijuni su među nama Danska zabrinuta! Šef vojnih obaveštajaca u zatvoru! Najaktivniji Rusi, Kinezi i Iranci! Sve zanima Arktik…
Kurir 13.01.2022
Danska obaveštajna služba izrazila je danas zabrinutost zbog porasta špijunaže na svom tlu dok je načelnik vojne obaveštajne službe Lars Findsen u zatvoru, optužen za curenje poverljivih dokumenata. Jedan broj stranih država aktivno sprovodi obaveštajne… »
Danska zabrinuta zbog povećanja špijunaže na njezinu tlu
Al Jazeera 13.01.2022
“Određen broj stranih zemalja provodi aktivno obavještajne aktivnosti protiv Danske a prijetnje špijunažom povećale su se posljednjih godina”, saopćile su danske obavještajne službe. Danske obavještajne službe zabrinute su zbog povećanja špijunskih… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 5 minutajoš 74 povezane
Denver pred eliminacijom, Mekdenijels razbesneo Jokića, pa nastavio sa provokacijama i posle meča!
Sportske.net pre 49 minutajoš 50 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 14 minutajoš 10 povezanih
Noć kada je atom izmakao kontroli! Kobna greška, sovjetska laž i žrtva likvidatora koja je spasila Evropu: Hronologija pakla u Černobilju
Blic pre 29 minutajoš 8 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
Euronews pre 24 minutajoš 8 povezanih