Povezane vesti
U problemima do guše: Del Potro ne zna šta će sa sobom – zbog očevog lošeg biznisa, teniski as kuca na ‘vrata bankrota’!…
Hot sport 13.01.2022
Zahvaljujući lošim potezima njegovog oca, čuveni teniser prolazi kroz pravi pakao. U svetu sporta mnogo puta se do sada dešavalo da roditelji svojoj deci naprave ozbiljan problem, a najnoviji primer nam dolazi iz Australije. Naime, Huan Martin Del Potro… »
Del Potro na ivici bankrota, pokojni otac ga uvalio u velike dugove
Nova 13.01.2022
Huan Martin Del Potro pokušava da se vrati na teren posle još jedne u nizu teških povreda, a za to vreme ima velikih finasijskih problema zbog kojih mu preti bankrot. Naime, prema medijima u Argentini, Del Potro je ostao na svega deset posto onoga što je… »
Novakov prijatelj u ogromnim problemima: Del Potru otac ostavio dugove od 30 miliona evra
Sportal blic 13.01.2022
Nije prvi put da roditelji prave probleme sportskim zvezdama... Najaktuelniji primer je argentinski teniser , čiji je otac pogrešnim vođenjem posla sveo bogatsvo tenisera na svega 10 procenata ukupne zarade. Tek kada je Huanov otac, , preminuo, teniser… »
Ljubitelji tenisa zatečeni: Del Potro pred bankrotom, otac mu ostavio velike dugove!
Večernje novosti 13.01.2022
Foto: EPA Naime, argentinski igrač Huan Martin del Potro saznao je da je došao nadomak bankrota, a za sve je kriv njegov otac Danijel koji je preminuo. Tamošnji novinari su došli do informacije nakon razgovora sa ljudima bliskim nekada trećem teniseru… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 32 minutajoš 61 povezana

Šta ovo bi na evrobasketu? Silna Turska razbila Grčku, za zlato igra sa Nemačkom!
Večernje novosti pre 17 minutajoš 33 povezane

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 10 satijoš 14 povezanih

Premijer Poljske o potezu NATO: Ruske provokacije neće biti tolerisane
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih